Saját recept alapján

Szerző: trademagazin Dátum: 2010. 04. 27. 08:00

Kis cukrászatból indult, s alig két év alatt a tengerentúlon is ismertté vált a Chocri elnevezésű német vállalkozás, amely egyéni ízlésnek megfelelően hihetetlen változatosságban ízesíthető és díszíthető csokoládét kínál vásárlóinak.Írtunk már hasonlóképpen elkészíthető fagylaltról, teasüteményről, ám ezek megmaradtak egy-egy adott helyen sikerrel működő koncepciónak. A termékével számos díjat elnyert Chocri azonban, ahogy az a cég honlapján is nyomon követhető, egy egyszerű ötlet alkalmazásával nőtte ki magát nagyvállalkozássá. Vásárlói a három alapcsokoládé mellett különféle feldolgozottsági fokú, formájú és ízesítésű mogyoró-és diófélékből, kandírozott és szárított gyümölcsökből, valamint fűszerek, karamellák, virágszirmok, müzlik és pelyhek, cukrok és kekszek, és persze mindenféle ünnepre szóló dekorációk tucatjaiból választhatnak, és kevernek is mindebből – sokszor első alkalommal össze-vissza, akár a gyerekek – mindenféle csokiszeleteket.

Akinek még ez a kínálat sem elég (www.chocri.de), rendelhet extra hozzávalókat is, de a túlnyomó többség megelégszik a csúcsminőségű alapanyagok óriási választékával.

A Chocri cégeknek, éttermeknek elkészíti cukorból azok logóját is a táblás csokoládékra, bizonyos mennyiség felett pedig a csomagolás is magától értetődően egyedi. A választást a hozzávalókból képekkel is segítik, az érdeklődőknek pedig a szájton bemutatják a legkedveltebb kreációkat, összeállítási ajánlatokat adnak, de a végső döntés mindig a megrendelőé. Arra viszont nem tud garanciát vállalni a Chocri sem, hogy az amatőr „művészek” által összeállított ízek valóban harmonikus egészet alkotnak-e.

Kapcsolódó cikkeink