Saját műanyagmentes ökoszigetén várja a turistákat a Corona világmárka

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2022. 08. 10. 08:48

A Corona globális söróriás ma bejelentette, hogy ünnepélyesen megnyitja névadó szigetét, a trópusi ökoturisztikai paradicsomot, ahol nulla ökológiai lábnyommal nyaralhatnak az odalátogatók.

A Corona-sziget a Karib-tenger egyik ökoturisztikai paradicsoma

Kolumbia partjainál található ez az első Blue Verified Island, amely teljes mértékben mentes az egyszer használatos műanyagtól. Az Oceanic Global és a Corona közötti partnerség tökéletesen harmonikus, hiszen a tengerparton született sörgyártó cég volt az első globális italmárka, amelynek műanyag lábnyoma nulla nettó.

“A Corona-szigeten a szabad ég fenségét és szépségét ünnepeljük azzal, hogy vendégeinket bevonjuk a paradicsom védelmébe. A csapat minden tagja, a szakácsainktól az építészeinkig hozzájárult egy valóban egyszer használatos műanyagmentes paradicsom létrehozásához. szeretettel várjuk a látogatókat, felélesztjük kapcsolatukat a természettel, és remélhetőleg több szószólót teremtünk természeti világunk védelmében” – mondta Felipe Ambra, a Corona globális alelnöke.

A sziget építészeti tervezését és vízióját a James & Mau nemzetközi cég vezette, Jairo Márquez kolumbiai építésszel együttműködve. A sziget minden területe fenntartható gyakorlatok szerint működik, beleértve az energiatermelést, az élelmiszer-beszerzést és a vendégélményeket. A chilei születésű séf, Christopher Carpentier vendégmenüt készített, Paulina Vega, az egykori Miss Universe pedig a szabadidős programokat gondozta.

Supermarket News

Kapcsolódó cikkeink