Saját márkás vegán húspogácsát és darált húst dob piacra az Edeka
A német Edeka bejelentette, hogy egy sor új, saját márkás vegán húspogácsát és darált „húst” dob piacra a No Meat márknév alatt márciusban.
A termékek összetevői növényi alapúak, és mind ízben. mind textúrában nagyon hasonlítanak az igazi húsra.
A No Meat Just Burger húspogácsák frissen és mirelit változatban is elérhetőek lesznek.
A No Meat Just Hack szója alapú vegán „darált húsból” akár alternatív bolognait is lehet készíteni.
ESM
Kapcsolódó cikkeink
Újrahasznosítható szupermarketet épít az Edeka
Németország vezető üzletlánca, az Edeka fenntartható „Triqbriq fa építési rendszert”…
Tovább olvasom >Minden szempontból meggyőzően teljesített az idei EuroCIS
A kiskereskedelem jövője a technológiáról és az innovációról szól, amelynek…
Tovább olvasom >Minden szempontból meggyőzően teljesített az idei EuroCIS
A kiskereskedelem jövője a technológiáról és az innovációról szól, amelynek…
Tovább olvasom >További cikkeink
Az Innovációk napja konferencia Önt is várja május 16-án!
Egész napos, csakis innovációkat fókuszba állító eseményt szervezünk Merre tartanak az innovációk? címmel, május…
Tovább olvasom >GKID-Mastercard: Lendületvesztés a hazai webshopoknál és a szárnyaló TEMU (hanggal)
Továbbra sem látszik a fellendülés a belföldi e-kereskedelmi piacon. Ráadásul…
Tovább olvasom >Idén is gazdára várnak a Green Pledge védjegyek
Felelősen a tiszta kommunikációért Az Önszabályozó Reklám Testület (ÖRT), a…
Tovább olvasom >