Saját márkás, hüvelyesekből készült tészta az Edekától
Alacsony szénhidráttartalmú, gluténmentes organikus, hüvelyesekből készült saját márkás tésztát dobott piacra az Edeka. A Biopasta két ízben kapható.
A vöröslencse és a csicseriborsó-alapú termékek alapanyaga 100 százalékban fenntartható gazdaságból származnak. A vörölencse-tészta intenzív ízvilágú, és kiválóan illik a húsokhoz. Magas zöldségfehérje-tartalmú.
A csicseriborsós tészta 100 százalékban csicseriborsólisztből készült, és tökéletes alternatívája a durumtésztáknak.
Kapcsolódó cikkeink
Új formákkal és új külsővel tér vissza a Barilla Al Bronzo az USA-ba
A Barilla bejelentette, hogy az Egyesült Államokban újra kapható lesz…
Tovább olvasom >Új kampánnyal népszerűsíti a regionális termékeket az Edeka
Új reklámkampányt indított az Edeka Németországban, amelynek középpontjában a kereskedő…
Tovább olvasom >Komoly átalakulásban a magyar tésztapiac
A szokások változása alapjaiban formálják át a magyar tésztapiacot –…
Tovább olvasom >További cikkeink
Gulyáságyúval és tacskófutammal indul a food truck szezon
Több száz éves „food truckok” érkeznek a Kincsem Parkba –…
Tovább olvasom >Május 13-án startol a 44. Országos Borverseny – Dr. Nagy István agrárminiszter fővédnöksége mellett nyitják meg a rangos eseményt
A Hegyközségek Nemzeti Tanácsa (HNT) 2025. május 13-án rendezi meg…
Tovább olvasom >Portugieser csúcstalálkozó: Megvannak a jubileum győztesei
Április 23-án immár tizedik alkalommal szerveztek nemzetközi versenyt a portugieser…
Tovább olvasom >