Saját márkás, hüvelyesekből készült tészta az Edekától
Alacsony szénhidráttartalmú, gluténmentes organikus, hüvelyesekből készült saját márkás tésztát dobott piacra az Edeka. A Biopasta két ízben kapható.
A vöröslencse és a csicseriborsó-alapú termékek alapanyaga 100 százalékban fenntartható gazdaságból származnak. A vörölencse-tészta intenzív ízvilágú, és kiválóan illik a húsokhoz. Magas zöldségfehérje-tartalmú.
A csicseriborsós tészta 100 százalékban csicseriborsólisztből készült, és tökéletes alternatívája a durumtésztáknak.
Kapcsolódó cikkeink
Csendes offenzívában a sajátmárkák az európai élelmiszerboltok polcain
A sajátmárkák lassan, de biztosan lépnek ki a másodhegedűs szerepből:…
Tovább olvasom >Liszt, tojás… és egy csipetnyi kreativitás
Egyediségre, különbözőségre, ötletekre van szükségük a tésztamárkáknak, hogy az elkerülhetetlen…
Tovább olvasom >Exportban erősödik a Gyermelyi – alkalmazkodás a kihívásokhoz
A Gyermelyi Zrt. 2024-es pénzügyi beszámolója alapján világosan látszik: a…
Tovább olvasom >További cikkeink
Online is elérhetők a Beauty Expo előadásai
A május 23–24-én megrendezett 4. Rossmann x Krémmánia Beauty Expo…
Tovább olvasom >Könnyek a vízben segélykoncert szeptemberben, a jótékonysági akció folytatódik
A nagy hőségre való tekintettel az ősz elejére halasztották a…
Tovább olvasom >Közelebb kell hozni egymáshoz a termelőket és a fogyasztókat
A rövid ellátási lánc megerősítésével közelebb kell hozni egymáshoz a…
Tovább olvasom >