Saját márkás, hüvelyesekből készült tészta az Edekától
Alacsony szénhidráttartalmú, gluténmentes organikus, hüvelyesekből készült saját márkás tésztát dobott piacra az Edeka. A Biopasta két ízben kapható.
A vöröslencse és a csicseriborsó-alapú termékek alapanyaga 100 százalékban fenntartható gazdaságból származnak. A vörölencse-tészta intenzív ízvilágú, és kiválóan illik a húsokhoz. Magas zöldségfehérje-tartalmú.
A csicseriborsós tészta 100 százalékban csicseriborsólisztből készült, és tökéletes alternatívája a durumtésztáknak.
Kapcsolódó cikkeink
Csendes offenzívában a sajátmárkák az európai élelmiszerboltok polcain
A sajátmárkák lassan, de biztosan lépnek ki a másodhegedűs szerepből:…
Tovább olvasom >Liszt, tojás… és egy csipetnyi kreativitás
Egyediségre, különbözőségre, ötletekre van szükségük a tésztamárkáknak, hogy az elkerülhetetlen…
Tovább olvasom >Exportban erősödik a Gyermelyi – alkalmazkodás a kihívásokhoz
A Gyermelyi Zrt. 2024-es pénzügyi beszámolója alapján világosan látszik: a…
Tovább olvasom >További cikkeink
III. Employer Branding Konferencia: A jövő már jelen?
2025. június 3-án a Pasaréti Közösségi Ház adott otthont a…
Tovább olvasom >Idén is gazdára várnak a Green Pledge védjegyek!
Újra várja a pályázatokat a Green Pledge – a kezdeményezés immár harmadik…
Tovább olvasom >Bemutatkozott a magyar méz és a mangalica Oszakában
Tovább kell erősíteni az olyan prémium mezőgazdasági termékek jelenlétét a…
Tovább olvasom >