Saját márkás, hüvelyesekből készült tészta az Edekától
Alacsony szénhidráttartalmú, gluténmentes organikus, hüvelyesekből készült saját márkás tésztát dobott piacra az Edeka. A Biopasta két ízben kapható.
A vöröslencse és a csicseriborsó-alapú termékek alapanyaga 100 százalékban fenntartható gazdaságból származnak. A vörölencse-tészta intenzív ízvilágú, és kiválóan illik a húsokhoz. Magas zöldségfehérje-tartalmú.
A csicseriborsós tészta 100 százalékban csicseriborsólisztből készült, és tökéletes alternatívája a durumtésztáknak.
Kapcsolódó cikkeink
Komoly átalakulásban a magyar tésztapiac
A szokások változása alapjaiban formálják át a magyar tésztapiacot –…
Tovább olvasom >Kínálatának felét növényi fehérjére alapozza az Ahold Delhaize
2030-ig egyensúlyba kívánja hozni az állati és növényi eredetű fehérjéket…
Tovább olvasom >A tésztafélék evolúciója: hagyomány és innováció
A tésztaételek világszerte népszerűek, elsősorban egyszerű elkészíthetőségük és változatosságuk miatt.…
Tovább olvasom >További cikkeink
Új elnökséggel és megújult célokkal folytatja a munkát az MLSZKSZ
Tisztújító közgyűléssel és szakmai konferenciával zárta a 2024-es évet a…
Tovább olvasom >A Promóciók napján átadásra kerültek az „Év Promóciója 2025” díjak
Idén 17. alkalommal került megrendezésre, a Trade magazin szervezésében az…
Tovább olvasom >Elindult a Green Awards 2025
Elstartolt Magyarország legrangosabb fenntarthatósági pályázata, a Green Awards, a Portfolió…
Tovább olvasom >