Saját márkás, hüvelyesekből készült tészta az Edekától
Alacsony szénhidráttartalmú, gluténmentes organikus, hüvelyesekből készült saját márkás tésztát dobott piacra az Edeka. A Biopasta két ízben kapható.
A vöröslencse és a csicseriborsó-alapú termékek alapanyaga 100 százalékban fenntartható gazdaságból származnak. A vörölencse-tészta intenzív ízvilágú, és kiválóan illik a húsokhoz. Magas zöldségfehérje-tartalmú.
A csicseriborsós tészta 100 százalékban csicseriborsólisztből készült, és tökéletes alternatívája a durumtésztáknak.
Kapcsolódó cikkeink
Új formákkal és új külsővel tér vissza a Barilla Al Bronzo az USA-ba
A Barilla bejelentette, hogy az Egyesült Államokban újra kapható lesz…
Tovább olvasom >Új kampánnyal népszerűsíti a regionális termékeket az Edeka
Új reklámkampányt indított az Edeka Németországban, amelynek középpontjában a kereskedő…
Tovább olvasom >Komoly átalakulásban a magyar tésztapiac
A szokások változása alapjaiban formálják át a magyar tésztapiacot –…
Tovább olvasom >További cikkeink
Csökken a kereskedelem jövedelmezősége – érdemi forrásokat nyit meg a kormány
Május 28-án tartották a Laurel Számítástechnikai Kft. sorrendben 12. Retail…
Tovább olvasom >5500 szépségrajongóval telt meg az MVM Dome
Minden korábbinál nagyobb érdeklődés mellett zajlott le május 23–24. között…
Tovább olvasom >Sikerrel zárult a III. REL Szervezők Napja
Magyarország élen jár a rövid ellátási láncok támogatásában – hangzott…
Tovább olvasom >