Sága: új arculat, Medvehagymás és Pikáns Selyemsonka

Szerző: trademagazin Dátum: 2010. 05. 18. 00:00

A Sága 2010-ben mindent átfogó, új arculattal jelenik meg. A megújulás egyik fontos eleme az új, modernebb Sága logo.

Ez köszön mostantól vissza a csomagolóanyagok újragondolt designjáról is, melyek a letisztult formai és színviláguk révén, markánsabban hangsúlyozzák a Sága termékek prémium minőségét.
Az új csomagolás bevezetésével, mostantól a már ismert és az újonnan piacra kerülő Sága termékek egyaránt, teljesen egységes képet mutatnak.
A magas minőségű Sága termékek között minden háziasszony könnyen megtalálja a saját vagy a családja számára a legideálisabbat, melyből pillanatok alatt ízletes ételeket varázsolhat az asztalra – így több értékes szabadideje marad, amit a szeretteivel tud tölteni.
A Sága jó hírrel szolgál a Selyemsonka rajongóknak. A közkedvelt, 100 százalékban minőségi pulykahúsból készülő Selyemsonka két új ízvariánssal, Medvehagymás és Pikáns változattal jelenik meg a polcokon. A különleges ízélmény érdekében a népszerű Selyemsonkát egy őshonos magyar fűszernövénnyel, a medvehagymával fűszerezték, mely nagyon kellemes aromát kölcsönöz a hajszálvékonyra szeletelt finomságnak. A pikánsabb ízek kedvelőinek is kedveskedik a Sága, hiszen a Pikáns Selyemsonkát az enyhén csípős kaliforniai paprika teszi még ellenállhatatlanabbá.
A Selyemsonka család mindegyike kitűnő minőségű pácolt pulyka combhúsból készül, mely – többek között alacsony zsírtartalma miatt – könnyű finomság az egész család számára. A Sága Selyemsonka portfolió új tagjai 100g-os kiszerelésben kaphatóak.
Kapcsolódó cikkeink

Még több cikk hasonló témában >

További innovációs termékek