Rovarburger: éljen az alternatív fehérje?
Újfajta burgert dobott piacra a Kaufland. A termék gabonabogár-lárvákat tartalmaz. A burgerekben lévő húspogácsát a Bold Foods gyártja. A pogácsák porított gabonabogár-lárvákat tartalmaznak, amelyek húspótló fehérjeforrásként szolgálnak.
Az Insekten Burger (rovarburger) nevű termék gazdag proteinben, és fenntartható alternatívaként szolgál a marhaburgerek helyett, mivel a lárvák kevés vizet fogyasztanak, és csak egészen kicsi CO2-t bocsájtanak ki. Ezen kívül igen gazdagok B-vitaminban és Omega-3 zsírsavakban. A hús-alternatívák elsősorban a fiatalabb vásárlók között népszerűek. (ESM)
Kapcsolódó cikkeink
Ezek a legnagyobb tévhitek a fehérjefogyasztás körül
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Fehérjeforradalom: három új itallal bővíti funkcionális kínálatát a PepsiCo
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >A fehérjére fókuszál a Kroger új saját márkája
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >További cikkeink
AgriTech InnoExpo 2025 – ahol az innováció találkozik a természettel
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >A Trade Airlines járatai leszálltak – fotók és videók
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Nagyvállalatok és szakértők fognak össze a munkakeresőkért Kőbányán
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >

