Rossmann fesztiváldrogéria és habparti a Szigeten

Szerző: trademagazin Dátum: 2015. 08. 11. 11:21

A Rossmann a Sziget Fesztiválon megnyitotta különleges drogériáját. A több mint 600 négyzetméternyi területen reggeltől estig megvásárolható a fesztiválozáshoz szükséges higiéniai termékek széles választéka, és a zuhanyzó részlegek is Rossmann színekben pompáznak. A vásárlás mellett olyan programokkal is készült a drogéria, melyek még komfortosabbá és szórakoztatóbbá teszik a napokat a szigetlakók számára.

rossmann-Sziget

Az idei Sziget Fesztivál egyetlen és első drogériája megnyitotta kapuit. A Rossmann a Fresh&Crazy installációban nem csak a termékek beszerzését könnyíti meg a fesztiválozók számára, hanem különleges programokkal is várja a látogatókat, minden nap éjjel 1 óráig.

Aki a koncertek közötti időt is bulizással szeretné eltölteni, annak a 100 négyzetméteres medencében lévő, Európa egyik legnagyobb habgépe által készített habpartit ajánljuk. A zenét DJ Whiteboy keveri, így a fergeteges hangulat garantált. A szépségszigeten minden nap sminkesek és fodrászok varázsolják még szebbé a hölgyeket. A versenyző kedvűek csatába szállhatnak a Rossmann túlélőcsomagért, és megmutathatják tudásukat például a hajmosó versenyen. A parfümkommandó pedig az esti koncertek előtt burkolja illatfelhőbe a Hajógyári-sziget lakóit.

A Rossmann célja a szórakoztatáson túl az extra higiénia megteremtése, így 3 nagy zuhanyzó területnél összesen 120 zuhanyfüggönyt is felszereltek, ezzel biztosítva a fesztiválozók tisztálkodásának nyugalmát és kényelmét.

A drogéria nyitva tartása: 10:00-22:00

A programok 14:00-01.00 között látogathatóak.

Kapcsolódó cikkeink