Részesedést szerzett Thomas Müller a „farmtól az asztalig” koncepcióval dolgozó Organic Garden start-upban

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2023. 03. 02. 09:30

Az Organic Garden számára az év egy újabb kiemelkedő eseménnyel kezdődik. Mario Gómez és a KRONE Group után most Thomas Müller, az FC Bayern játékosa is befektet az élelmiszer-technológiai startup fenntartható koncepciójába.

A 2019-ben alapított ingolstadti Organic Garden farmtól az asztalig filozófiája érdekében a vállalat igyekszik maga integrálni a teljes értékláncot a saját gazdaságban történő élelmiszer-előállítástól kezdve a feldolgozáson át a kész élelmiszerek értékesítéséig.

Pontosan ez a holisztikus megközelítés győzte meg az új befektetőt, Thomas Müllert, hogy a start-upot a „farmtól a villáig” vezető úton kísérje: „Az Organic Gardennél a táplálkozás a paradicsommagokkal kezdődik az üvegházban, és csak a kész pasta arrabiatával ér véget. Így pontosan tudom, hogy mi kerül a tányéromra, és hogy honnan származnak az összetevők” – mondja Müller”.” Itt a táplálkozás az elejétől a végéig átgondolt: minden egyetlen forrásból származik. Ez a fenntartható koncepció jelenleg egyedülálló Németországban.”

Így pontosan tudom, hogy mi kerül a tányéromra, és hogy honnan származnak az összetevők” – mondja Müller”.” Itt a táplálkozás az elejétől a végéig átgondolt: minden egyetlen forrásból származik. Ez egyedülálló Németországban, és egy fenntartható összkoncepció.”

Thomas Müller az Organic Gardennel együttműködve a fenntartható táplálkozás misszióját szeretné előmozdítani. Átlátható, fenntartható folyamatokkal, rövid szállítási útvonalakkal és olyan élelmiszerekkel, amelyek egyszerre ízletesek és egészségesek mind a fogyasztók, mind pedig a természet számára.

Presseportal

Kapcsolódó cikkeink