Rendhagyó kalendáriumok – 24 édes nap karácsonyig

Szerző: Kátai Ildikó Dátum: 2020. 11. 18. 11:25

Az adventi naptárak piaca folyamatosan fejlődik. A fogyasztók egyedülálló módon keresik a kedvükre valót az ünnepek előtt. A kiskereskedők saját márkás változatokkal lépnek a piacra, hogy még több élménnyel kedveskedjenek vásárlóik számára, akik így felfedezhetik a sajátmárkák újdonságait is. A PLMA séfje, Berry Pronk a német dm-drogerie markt polcairól válogatott, hogy bemutassa a legújabb trendeket.

A Saját Márkás Termékgyártók Szövetsége PLMALive.eu című havi videó hírműsorának séfje, Berry Pronk már ünnepi hangulatban vásárolt és négyféle adventi naptárat vitt be a konyhájába, hogy bemutassa és amit lehet meg is kóstoljon közülük.

Adventi naptárak


Az ötlet nagyszerű, a sötét és hideg téli napokat megédesíti és karácsony ünnepéig vezeti a várakozókat a napszámláló kalendárium. A hagyományos formáktól és csokoládé meglepetésektől kezdve számtalan új formát és tartalmat találtak már ki. A dm is beszállt az ötletelők közé.

dm Bio adventi csokigolyók

A bemutatót a séf a klasszikus formátumú 2020-as csokoládé kalendáriummal kezdi, amit 3,45 euróért árusít a drogérialánc, a dm Bio termékcsalád tagjaként. A kis ablakokban  4 különböző ízű, bio csokigólyó található: ropogós karamell, ropogós eper, fehércsokis ropogós és nugát. Mind mentes a mesterséges ízesítőktől, színezékektől és adalékanyagoktól és organikus gazdálkodásból származnak. Tökéletes termék az édesszájú és környezettudatos vásárlók számára. A séf a karamell golyót kóstolja meg. Kívül krémesnek, igazán ropogós belsejűnek és valódi karamell ízvilágúnak tartja.

dm Bio teakalendárium

Az adventi naptárak már nem csak a csokoládéról szólnak. Van egy fogyasztócsoport, aki nem az édességeket részesíti előnybe a karácsonyi készülődéskor. Nekik készült a dm Bio termékcsalád teakalendáriuma. 2,95 euró az ára és 24 egyenként csomagolt filteres teát tartalmaz, köztük olyan karácsonyi specialitásokat is, mint a Christmas Tchai vagy a Fehér karácsonyi puncs. Minden ízvariáns organikus gazdálkodásból származik és ünnepi csomagolást kapott. Mindenből egy kicsi a teák szerelmeseinek. A séf a Fehér karácsonyi puncsot kóstolja meg és el van ragadtatva az alma frissességétől, a narancshéj zamatától, a fahéj és a gyömbér fűszerességétől.

A dm vásárlók egyik kedvence a dm Bio nagy adventi naptár. 22,95 euróba kerül és bio finomságokat tartalmaz a karácsonyi müzlitől a banánchipsig, beleértve az ünnepi ízesítésű sütiket és édességeket is.

dm Bio nagykalendáriumA drogérialánc a klasszikus cikkelemek mellett újdonságokat is tett a válogatásba. Tökéletes alkalom ez a vásárlók figyelmének megragadására. A séf az ötös számú ajtót nyitja ki, ahol egy krémes tejcsokival bevont karácsonyi ropogós, fahéjas, ánizsos, szerecsendiós belsejű pasztillát talált.

dm Bio cica

A házi kedvencekre is gondolt a dm. A Dein Bestes sajátmárkás termékcsaládban ugyanis kutyának és macskáknak is kínálnak adventi naptárat. A cicáknak készült változat 15,95 euróba kerül és 24 cicatermékeket tartalmaz, köztük macskajátékokat, prémium minőségű macskaeledelt és jutalomfalatokat. Ma már a házi kedvencek valódi családtagok és így az ünnepek résztvevői is.

Az adventi naptárak piaca egyre változatosabb és növekvő tendenciát mutat. Már nem csak a csillogó szemű, napokat számláló gyerekek számára készülnek, hanem mindenkinek, aki egy kis kényeztetésre vágyik, beleértve a háziállatokat is.

Kapcsolódó cikkeink