Rendezvényszervezési szakkönyv
A rendezvénypiac szereplői és az oktatási intézmények kedvezően fogadták, hiánypótló szakkönyvként értékelték Mészáros Tibor és Voleszák Zoltán „Villásreggelitől a gálavacsoráig” című szakkönyvének első kiadását. A második, átdolgozott kiadásban az elméleti anyagokat, a rendezvények lebonyolítási formáit és a kapcsolódó mintaajánlatokat a szerzők a jelen elvárásai és gyakorlata szerint frissítették. Az anyaggyűjtés során neves szakmai szervezetek, elismert vendéglátóipari vállalkozások és szakemberek támogatták munkájukat.
A könyvben az elméleti rész mellett 18 vendéglátó rendezvénytípus kerül bemutatásra a rendelésfelvételtől a választékon át a lebonyolításig. A könyv lektora Kovács László, az Ipartestület elnöke volt. A kiadványról bővebb információ a www.voleszak.hu honlapon található.//
A fenti cikk a Trade magazin 2021/12-01. számában is megjelent.
Kapcsolódó cikkeink
Nemzetközi árajánlati rendszer – átláthatóbb rendezvényszervezési piac
Nemzetközi árajánlati rendszer bevezetését javasolja a MaReSz a rendezvénypiac számára.…
Tovább olvasom >Hiányszakmából indul ösztöndíjas felnőtt szakképzés
Felnőtt szakképzés indul a hiányszakmának számító koncert és televízió műsor…
Tovább olvasom >Szakkönyv a vendéglátó rendezvények lebonyolítási formáiról, szervezésükről
Mészáros Tibor és Voleszák Zoltán „Villásreggelitől a gálavacsoráig” című szakkönyvének…
Tovább olvasom >További cikkeink
Minden idők egyik legkiválóbb süteményét gondolja újra a 2025-ös Magyarország Tortája
A Dobostorta megalkotásának 140. évfordulója adta a Magyarország Tortája verseny…
Tovább olvasom >Megérkezett Magyarország Cukormentes Tortájának első gyermekzsűri különdíjasa
Új fejezet nyílt az Egy Csepp Figyelem Alapítvány Magyarország Cukormentes…
Tovább olvasom >Nyitott portákkal várják a fogyasztókat a kistermelő
Országszerte kinyitják kapuikat a fogyasztók előtt a hazai kistermelők. A…
Tovább olvasom >