Rendezvényszervezési szakkönyv
A rendezvénypiac szereplői és az oktatási intézmények kedvezően fogadták, hiánypótló szakkönyvként értékelték Mészáros Tibor és Voleszák Zoltán „Villásreggelitől a gálavacsoráig” című szakkönyvének első kiadását. A második, átdolgozott kiadásban az elméleti anyagokat, a rendezvények lebonyolítási formáit és a kapcsolódó mintaajánlatokat a szerzők a jelen elvárásai és gyakorlata szerint frissítették. Az anyaggyűjtés során neves szakmai szervezetek, elismert vendéglátóipari vállalkozások és szakemberek támogatták munkájukat.
A könyvben az elméleti rész mellett 18 vendéglátó rendezvénytípus kerül bemutatásra a rendelésfelvételtől a választékon át a lebonyolításig. A könyv lektora Kovács László, az Ipartestület elnöke volt. A kiadványról bővebb információ a www.voleszak.hu honlapon található.//
A fenti cikk a Trade magazin 2021/12-01. számában is megjelent.
Kapcsolódó cikkeink
Hiányszakmából indul ösztöndíjas felnőtt szakképzés
Felnőtt szakképzés indul a hiányszakmának számító koncert és televízió műsor…
Tovább olvasom >Szakkönyv a vendéglátó rendezvények lebonyolítási formáiról, szervezésükről
Mészáros Tibor és Voleszák Zoltán „Villásreggelitől a gálavacsoráig” című szakkönyvének…
Tovább olvasom >Központosított rendezvényszervezés
Egy új kormányrendelet értelmében az állami intézmények rendezvényszervezését központosítja a…
Tovább olvasom >További cikkeink
Szallas.hu: a hétvégén a nemzeti ünnep eseményei mellett Eger, Budapest és Gyula a legkeresettebb úti cél
A március 15-ei nemzeti ünnep eseményei mellett népszerű program lesz…
Tovább olvasom >Száraz whiskyhűtés – A nap videója
Látványos whiskys pohárkészlet: fagyasztóban is hűthető, megmunkált alumínium alátéten kézzel…
Tovább olvasom >Soha nem tudod meg, miért zárják be a kínai éttermeket – A nap képe
A bezárt étterem feliratának fotóját a Facebookon találtuk, a képet…
Tovább olvasom >