Innovációs versenyt hirdet a Trade magazin „Inno d’Or 2022” néven

Dátum: 2022. 04. 15. 00:00

Innovációs versenyt hirdet a Trade magazin „Inno d’Or 2022” néven

Keressük azokat az értékteremtő innovációkat, amelyek 2021. január 1. és 2021. december 31. között kerültek bevezetésre a hazai fmcg piacon.

A termékek körébe beletartozik (meghatározott fő és alkategóriák mellett) minden élelmiszer, ital, háztartási vegyiáru és kozmetikai termék. Forgalmazást tekintve lehet fogyasztóknak szóló B2C vagy akár nagyobb kiszerelésben megjelenő, B2B piacra (pl. vendéglátóhely) értékesített termék. Így a felhasználási terület lehet a háztartások vagy azok környezete, de akár ipari területnek számító egység is.

Fontos, hogy az innováció meghatározható vásárlói, fogyasztói igényre nyújtson megoldást, valamely nevesíthető trendbe illő, vagy egy meglévő, meghatározható igényből inspirálódott fejlesztés eredménye legyen.

A megkülönböztető újdonságtartalmat a pályázatban be kell mutatni, amelyet a bíráló, nagyszámú szakmai zsűri fog értékelni. A pályázatban bemutatásra kerülő termék értékelését az innovációs tartalom, a lehetséges érzékszervi bírálat, fontossági alapon a termék külső megjelenése, bevezetési időt figyelembe véve értékelhető piaci eredményei alapján hozzák meg a zsűritagok.

A versenyben elért eredmények alapján kihirdetésre kerülnek a nyertes termékek, amelyek használhatják az „Inno d’Or – Az év innovációja 2022” logót. Egy főkategóriában több nyertes is hirdethető az elért pontszámok alapján, amelyeket a szakmai zsűri úgy ítél meg, hogy összességében értéket teremtő újítása az adott területnek.

Azok a pályázók, akik (al)kategóriateremtő termékkel pályáznak, elnyerhetik a „Pioneer of the Future 2022” különdíjat.

A versenyt a Trade magazin évente hirdeti meg. A versenyre 2022. április 15-ig lehet benyújtani elektronikusan a pályázatokat. A szakmai zsűrizésre és érzékszervi bírálatra május elején kerül sor. A nyertesek május végén kapnak értesítést az eredményekről.

Nevezési díj pályázatonként 40.000,- Ft + ÁFA, termékcsaládok és szolgáltatási csomagok esetén 65.000 Ft + ÁFA

Inno d’Or jelentkezési lap 2022

  Pályázó adatai

  A pályázó (cég vagy személy) neve*:

  Közös nevezés esetén a további pályázók neve:

  Kontaktszemély*:

  Beosztása*:

  Közvetlen telefon*:

  Közvetlen e-mail*:

  Pályázó cég levelezési cím*:

  Pályázó cég számlázási cím*:

  Pályázó cég eszámlázási cím*:

  Pályázat tárgyának megnevezése*:

  Főkategória I.*
  1. Élelmiszer2. Ital3. Kozmetika4. Vegyi áru5. Adalékanyag6. Szolgáltatás7. Technológia8. Csomagolás (önálló)

  Főkategória II.*
  1. Gyártói márka2. Kereskedelmi márka

  Főkategória III.*
  1. B2B (vállalati, ipari, nagykereskedelmi)2. B2C (fogyasztói)

  Besorolás III.*
  1. Termék2. Termékcsalád3. Szolgálatás

  Márka megnevezése*:

  Piaci megjelenés ideje:*:

  Pályázat tárgyának innovatív tartalma, jellemzői, újítás részletei (beltartalami, csomagolásbéli, gyártástechnológiai…):*:

  Pályázat tárgya által kínált előnyök:

  Milyen piaci igényekre nyújt megoldást, milyen trendbe illik:

  Piaci eredmények, jellemzők, mutatók:

  Pályázat tárgya által eddig elnyert bármilyen hazai, nemzetközi díj megnevezése:

  Egyéb megjegyzés:

  Képek

  A pályázat befogadásához legalább 1 legfeljebb 3 különböző illusztrációt kérünk csatolni. Feltölthető formátumok: jpg, jpeg (1 MB/kép)

  Prezentáció

  Kérjük, hogy a pályázathoz csatoljon egy max. 10 oldalas, magyar nyelvű összefoglaló prezentációt PDF formátumban. Ebben javasoljuk az eredményességet igazoló adatok hangsúlyozását, mivel a zsűri ezek hiányában nehezebben értékeli a pályázatot. Feltölthető formátumok: PDF MAXIMUM (1 MB)

  Megjegyzés

  Amennyiben videót is szeretne a pályázathoz csatolni a videómegosztó (YouTube), vagy felhőben elérhető linkjét ide kérjük beírni:

  A pályázatok számától függően a Zsűrinek jogában áll alkategóriákat megnevezni a zsűrizés során.
  A (al)kategóriateremtő pályázatok elnyerhetik a Pioneer of the Future különdíjat.

  A jelen Pályázat elküldésével a Pályázat mint szerzői jogi oltalom alá eső mű minden ismert felhasználási módjára, így különösen a mű tetszőleges példányszámú (digitális és nem digitális) többszörözésére, terjesztésére, nyilvános előadására, nyilvánossághoz való közvetítésére kiterjedő kizárólagos felhasználási jogot engedek a Szervező javára a Szabályzat rendelkezései szerint, a szerzői jogi oltalom teljes időtartamára, földrajzi korlátozás nélkül, továbbá a Pályázattal kapcsolatos szerzői jogdíjról kifejezetten lemondok.*

  A pályázat elküldésével elfogadom Az Inno d'Or 2022 pályázat SZABÁLYZATÁT , valamint Az Inno d'Or 2022 rendezvényről szóló értesítéssel és hírlevelek küldésével összefüggő ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓJÁT és megfizetem a nevezési díjat (pályázatonként ötvenötezer forint + ÁFA (55.000,- Ft + ÁFA), termékcsaládok és szolgáltatási csomagok esetén hatvankilencezer forint +íÁFA (69.000 Ft + ÁFA))

  Elfogadom