Fenntarthatóság szimbóluma 2022

  Fenntarthatóság szimbóluma 2022, pályázati adatlap

  A pályázó (személy vagy cég) neve*:

  Közös nevezés esetén a további pályázó(k) neve:

  A pályázat tárgya, megnevezése*:

  Kategória:
  személytermékszolgáltatásvállalat

  Pályázatra vonatkozó részletek

  Pályázat leírása, a fenntarthatóság bemutatása, a címért való versenybeszállás indoklása (min. 1000 max. 2000 karakter!)*:

  Elért, mérhető eredmények (min. 500 max. 2000 karakter!)*:

  Nevező adatai

  Kontaktszemély*:

  Beosztása*:

  Közvetlen telefon*:

  Közvetlen e-mail*:

  Pályázó levelezési címe*:

  Pályázó számlázási címe*:

  Pályázó eszámlázási email címe*:

  Képek*

  A pályázat befogadásához legalább 1 legfeljebb 3 különböző illusztrációt kérünk csatolni! Feltölthető formátumok: jpeg, jpg (max. 1MB/kép)

  Prezentáció*

  Maximum 10 slide-os, PDF formátumú, magyar nyelvű prezentáció, amely röviden összefoglalja a pályázat lényegét, az eredményeket és a legfontosabb információkat.

  Feltölthető formátumok: PDF (max. 3 MB!)

  Megjegyzés

  Egyéb

  Amennyiben videót is szeretne a pályázathoz csatolni a videómegosztó (YouTube), vagy felhőben elérhető linkjét ide kérjük beírni:

  A pályázat elküldésével elfogadom a Fenntarthatóság Szimbóluma 2022 versenyszabályzatot és megfizetem a nevezési díjat.

  Elfogadom

  A pályázat elküldésével elfogadom a GRABOWSKI „Fenntarthatóság Szimbóluma” rendezvényeiről szóló értesítéssel és hírlevelek küldésével összefüggő ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓT.

  Elfogadom

  A jelen Pályázat elküldésével a Pályázat mint szerzői jogi oltalom alá eső mű minden ismert felhasználási módjára, így különösen a mű tetszőleges példányszámú (digitális és nem digitális) többszörözésére, terjesztésére, nyilvános előadására, nyilvánossághoz való közvetítésére kiterjedő kizárólagos felhasználási jogot engedek a Szervező javára a Szabályzat rendelkezései szerint, a szerzői jogi oltalom teljes időtartamára, földrajzi korlátozás nélkül, továbbá a Pályázattal kapcsolatos szerzői jogdíjról kifejezetten lemondok.*"]

  Elfogadom