Business Dinner jelentkezési lap 2021

  Business Dinner 2021. május 27. jelentkezési lap

  Név*

  Beosztás

  Cégnév*

  Levelezési cím*

  Számlázási cím*

  Adószám*

  Telefon

  Mobil

  E-mail*

  VIP vendég vagyok, kérem, a fenti adatokkal regisztráljanak.
  Igen

  Igen, részt kívánok venni a rendezvényen. Kérem, a fenti adatokkal regisztráljanak, és a részvételről szóló számlát (65 000 Ft+Áfa) megküldeni szíveskedjenek.
  Igen

  Lánchíd klub tag vagyok, kérem, hogy a kedvezményes díjjal regisztráljanak.
  Igen

  A kapcsolódó Grabowski Kiadó Kft. Adatkezelési Tájékoztató elolvasása és megértése után hozzájárulok a Trade magazin által küldött hírlevelekhez és tájékoztatókhoz.
  Hozzájárulok

  A Business Dinner rendezvénnyel rendezvénnyel összefüggő adatkezelésekről szóló Adatkezelési Tájékoztató tartalmát megismertem, megértettem, és az abban foglalt tájékoztatást tudomásul vettem.
  Tudomásul vettem

  A kapcsolódó Business Dinner Adatkezelési Tájékoztató elolvasása és megértése után hozzájárulok, hogy a jövőben a Business Dinner rendezvénnyel kapcsolatban tájékoztassanak.
  Hozzájárulok

  A jelentkezési lap visszaküldése egyben számla ellenében történõ fizetési kötelezettséget is jelent. A részvételi díj nettó 65 000 Ft továbbszámlázásra kerülő vendéglátást tartalmaz.
  A jelentkezés lemondását csak írásban, 2021. május 21-ig tudjuk elfogadni. Amennyiben a lemondás ez után érkezik meg, úgy a részvételi díjat teljes egészében leszámlázzuk.