Business Dinner ONLINE
Agrárium és élelmiszergazdaság – az előttünk álló kihívások rövid és hosszútávon

Dátum: 2020. 05. 28. 16:30

Idén, 2020. május 28-án, először fogjuk online formában megtartani a közel 15 éve, minden május utolsó csütörtökén rendezett Business Dinner FMCG-vezetői fórumunkat. Ahogy korábban, úgy most is, olyan témákkal foglalkozunk, amelyek a cégvezetők, tulajdonosok, stratégiával foglalkozó menedzserek rövid és hosszútávú terveihez kapcsolódnak, és próbálnak választ találni a megváltozott helyzetben.

Téma: Agrárium és élelmiszergazdaság – az előttünk álló kihívások rövid- és hosszútávon

Időpont: 2020. május 28. 17,00-19,30

Nagy a feladat, hiszen, ami az elmúlt hetekben történt velünk, és a következő időben fog, olyan helyzet, amellyel senki sem találkozott még ilyen formában. Nincsenek jó vagy rossz példák előttünk a komplex helyzet megoldására, és senkitől se tudjuk megkérdezni, hogy mit kell ilyenkor csinálni. De arra van lehetőségünk, hogy meghívjunk és egymás mellé ültessünk olyan szakértőket, akik a terület egy-egy részének hozzáértői, és kis mozaikokat építve megpróbálunk összerakni egy képet, amely a jövőnket mutatja olyan állapotban, amit jó lenne elérni, és talán lesz hozzá út is, amit megtalálunk, hogy eljussunk oda.

Végeláthatatlan kérdések sora van előttünk, amelyek közül párat tudunk csak kiemelni abban a két-két és fél órában, amelyre várjuk meghívott vendégeinken kívül a szakma képviselőit. Belekezdünk, és amíg lehetőségünk van, átbeszéljük a felismert helyzeteket és a bizonytalan, de lehetséges kimeneteleket. Aztán úgy hagyjuk majd abba, hogy már tudjuk, szeptember 22-25. között a Business Days 2020 konferenciánkon sokakkal folytatjuk, az akkori helyzetnek megfelelően.

Milyen témákról lesz szó?

  • Mi minden változott a világgazdaságban, ami hatással van ránk is?
  • Hogyan változik az itthoni élelmiszergazdaság rövid- és hosszútávon?
  • Mit hoz a „next normal” a termelésbe, gyártásba, kereskedelembe?
  • Hogyan tud segíteni a kormányzat a vállalkozásoknak gazdasági, pénzügyi, munkaerő kérdésekben?
  • Hogyan és miben változtatott társadalmi és fogyasztási szinten a járványhelyzet, és milyen jövőt mutatnak a jelenlegi adatok?
  • Hogy alakítja át az eddigi fenntarthatósági kérdéseket a megváltozott jelen, miközben a klímaváltozás tényezője hosszútávon változatlan?

Természetesen a résztvevőknek lesz lehetőségük online kérdéseket feltenni az előadókhoz, vagy akár egymáshoz is.

Kik lesznek a beszélgető partnereink?

Dr. Feldman Zsolt, az Agrárminisztérium államtitkára
Báldi András PhD, az Ökológiai Kutatóközpont tudományos tanácsadója
Jaksity György, a Concorde elnöke
Dr. Kozák Ákos, az Impetus Research business partnere
Moderátor: Krizsó Szilvia

Az eseményen részt vesznek a Lánchíd Klub tagjai is.

Hovánszky László elnök (Metspa); Baja Sándor (Randstad); Balogh Tibor (OMV); Benedek László (Viresol); Dr. Boros Péter (Genetic Immunity); Dr. Csirszka Gábor (Estraco); Csongovai Tamás (Supershop); Fekete Zoltán (Márkaszövetség); Flórián László (Rossmann); Földesi György (Binzagr); Házi Zoltán (MAGYOSZ/Hásitó); Hermann Zsuzsanna (Trade magazin); Justin István (Szamos Marcipán); Kedves Ferenc (Partner in Pet Food); Dr. Kozák Ákos (Impetus Research); Dr. Köves András (NT); Krizsó Szilvia (Krizshow); Magyar Péter (Tradeover); Nagy Sándor (E-commerce Hungary); Poór Zoltán (Puratos); Rácz József (Prémium Kert); Saltzer Kornél (Dél-100); Soltész Gergő (Takarék Jelzálogbank/Ostoros Bor); Sófalvi Attila (Mars); Sóskuti György (Bonafarm); Strasser-Kátai Bernadett (Real Nature); Szalóky Tóth Judit (Boyden); Szautner Péter (FrieslandCampina); Szilágyi László (Forward Progress Consulting); Tarsoly József (Wienerberger); Dr. Tímár Imre (Tanner Trade); Tóth Zoltán (DigInStore); Vuleta Zsolt (Borsodi); Fazekas Endre; Dr. Fischer Béla; Matus István; Murányi László; Németh Ottó; Székács Tibor; Zsinkó Bálint

Az online találkozó a Microsoft Teams program videótermében zajlik majd, amelyhez nem kell programot letölteni, webes felületen keresztül is be lehet csatlakozni laptopról, számítógépről, tabletről vagy akár telefonról.

A korábbiaktól eltérően már 17 órakor kezdeni fogjuk a beszélgetést, előtte fél órával már be lehet csatlakozni a videószobába. A programot legkésőbb 20 órakor fogjuk befejezni.

Az eseményen való online részvétel díja 29 000 Ft+áfa/fő, amelyről szóló számlát a jelentkezés alapján e-mailen küldünk el.

Jelentkezni az online jelentkezési lap kitöltésével lehet.

Jelentkezési határidő: 2020. május 25.

Online jelentkezési lap:

Hiba: Kapcsolatfelvételi űrlap nem található.