Business Days 2020
Trade Fesztivál – Színpadon az FMCG-szektor

Dátum: 2020. 09. 22. 09:00

Showtime: 2020. szeptember 22-25.

Hang- és stíluskavalkád az FMCG-szektorból a fesztivál négy napján!

Hazai és nemzetközi fellépők, nagykoncertek és pódiumbeszélgetések várják az érdeklődőket és szórakozni vágyókat, magyar és angol nyelven, személyes jelenléttel.

 

A fesztivál, és így az egész esemény fővédnöke:

Dr. Nagy István miniszter

Jelentkezési határidő: 2020. augusztus 26.

A Trade magazin, mint az FMCG piac első számú szaklapja szeptember 22-25. között ismét megrendezi a szakma döntéshozóinak legnagyobb találkozóját, a Business Days-t Tapolcán, a Hotel Pelionban.

 Az idei év talán még sosem volt olyan bizonytalan és sokkoló, mint bármikor előtte. A gazdasági körülmények szinte pár nap alatt teljesen megváltoztak.

Mindenki arra számított, hogy segít a számmisztika, és 2020 talán minden korábbinál jobb év lesz, dacolva még egyet utoljára a gazdasági lassulás közeledő árnyával. Aztán belezuhantunk egy valódi „világháborúba”, ahol az egész világ egyetlen ellenséggel néz még ma is szembe. Már az elején tudtuk, hogy ez több hónapon át tartó, nehéz menet lesz – nem csak itthon, de a világban is. A nyár eleji visszarendeződés lassabban haladt a vártnál, és továbbra is bizonytalanság vesz körül bennünket. Nyár végén már a jövő évi tervszámokkal nézünk magunk elé.

Sokat tanultunk az elmúlt időszakban, magunkról, környezetünkről, a vállalatainkról. Jöttek olyan helyzetek, amelyekkel most találkoztunk először, de a tapasztalattal, amit szereztünk, megyünk tovább, és ha jön egy hasonló váratlan esemény, már nem lesz annyira ismeretlen. A kényszer rávezetett fejlesztésekre, amelyek hiányoztak, és muszáj volt új ötletekkel előállnunk, amelyeket talán, sosem próbáltunk volna ki. Sok mindent viszünk magunkkal a jövőbe, és vannak, amelyeket muszáj magunk mögött hagynunk.

A Business Days minden évben más díszletek között tárgyalja a szakmához kapcsolódó történéséket. Tartva hagyományainkat, idén, egy rémálmos korszak után, egy igazi szakmai fesztivállal fogunk ünnepelni. És bár szeptember még sok szempontból itthon és a világ számos pontján érintett lesz, újraindul addig nagyon sok minden.

Mi arra készülünk, hogy szeptemberben, négy napon keresztül kis- és nagykereskedők, beszállítók, piac- és trendkutatók, gazdasági elemzők, szolgáltatók, mi mind együtt, megosztjuk egymással a tapasztalatokat, és leginkább a közeli jövőbe nézve segítjük egymást hasznos információkkal. Sok-sok olyan szakmai terület van, amiről muszáj együtt gondolkodnunk rövid és hosszabb távon is ahhoz, hogy minél gyorsabban, sikeresen újraindítsuk a körülöttünk lévő világot.

 O N L I N E    J E L E N T K E Z É S I     L A P

 

A regisztráció időpontjában a COVID-19 járvány levonulásának várható ideje és a járvánnyal kapcsolatos későbbi – a konferencia időpontját érintő – kormányintézkedések nem ismertek. Mindezekre tekintettel, amennyiben a konferencia és az alábbiakban rendeltek teljesítése azon ok következtében lehetetlenül, hogy az a konferencia időpontját megelőző kormányintézkedések, jogszabályok értelmében nem tarthatók meg, a konferencia szervezője (Grabowski Kiadó Kft.) köteles a részére megfizetett regisztrációs díjat a résztvevő (Megrendelő) részére teljes egészében visszafizetni.  A résztvevő (Megrendelő) ugyanakkor elfogadja és kijelenti, hogy a fentiekben részletezett lehetetlenülésből eredően, a már kifizetett részvételi díj visszafizetésén túl, semmiféle kártérítési/kártalanítási igény érvényesítésére nem jogosult, arról ezennel kifejezetten lemond.

 

O N L I N E    J E L E N T K E Z É S I     L A P

Támogatók:

 

  detkiijdiginstore       kantar-hoffmann-120   LM_logo120   magyarbrandsJOmagyarbrandsJO  metro120nestleteljes120 ostoros120Popai Hungary green120poy_uj PwC_fl_120   superbr Spar Tesco  

A KONFERENCIA SZERVEZŐI:

 

 

A KONFERENCIA DEKORÁCIÓS PARTNERE: