Randstad Award: „Magyarország legvonzóbb munkaadója” cím – Audi Hungaria

Szerző: trademagazin Dátum: 2014. 06. 09. 16:53

Az Audi a legvonzóbb cég Magyarországon, és egyben a Randstad Award hazai nyertese a világ legnagyobb független munkáltatóimárka-felmérése alapján. A számok azt mutatják, hogy a magyar munkavállalók 67 százaléka szeretne az Audinál dolgozni, vagyis országrésztől függetlenül, a győri telephelytől távol is nagy népszerűségnek örvendenek.

Randstad_award_01_opt

A világ legnagyobb független munkáltatóimárka-felmérése alapján a győri autógyár több szempontból is az élre került: a megkérdezettek szerint Magyarországon az Audira jellemző leginkább, hogy versenyképes bért és juttatásokat biztosít, hogy hosszú távon is garantálja a foglalkoztatást, illetve hogy megfelelő képzést nyújt az alkalmazottainak.

Az Audi Hungaria évek óta Magyarország egyik legnagyobb árbevételt elérő vállalata, és az ország egyik legnagyobb exportőre. 2013-ban a vállalat több mint 900 millió eurót fordított a győri gyár bővítésére, és ezzel 2100 új munkahelyet hozott létre. A győri vállalat jelenleg több mint 10 500 munkatársat foglalkoztat a világ legnagyobb motorgyárában és az elmúlt év során üzembe helyezett új autógyárában.

„Az Audi népszerűségének bizonyítéka az is, hogy 2013-ban több mint 45 000 pályázat érkezett különböző állásajánlatainkra” – mondta Rónaszéki Balázs, az Audi Hungaria Motor Kft. személyügyimarketing-koordinátora.

A vállalat sikerét motivált és elkötelezett munkatársaiknak köszönheti, hiszen a prémiumminőségű termékek gyártásához elengedhetetlen a munkatársak kiváló teljesítménye. A győri Audi ezt hosszú távú és biztos munkahelyekkel, a lehető legjobb munkahelyi környezettel és karrierlehetőségekkel támogatja. Mindezt teljessé teszi egy versenyképes javadalmazási rendszer, kiegészítve számos egyéb juttatással, mint például a sokszínű továbbképzési lehetőségek.

A vállalat rendkívül népszerű a fiatalok körében is, így évente közel 250 szakmunkástanuló, valamint 600 egyetemi és főiskolai hallgató tölti szakmai gyakorlatát az Audi Hungariánál. Közülük a többség a vállalatnál is kezdi meg szakmai pályafutását.

Kapcsolódó cikkeink