Prémium alapanyag
Igazi kávékülönlegességet mutat be októberben a Zwack Unicum Nyrt., az Unicum Barista receptúrájában is megtalálható, a Costa Rica-i Bányai Coffee Research farmról származó Unicum Barista Component kávét, amely novembertől bárki számára elérhető a hazai piacon szemes és kapszulás változatban egyaránt.

Zwack Sándor és Tóth Sándor
A cikk a Trade magazin 2023/11. lapszámában olvasható.
– A Component három erős pillérre épül – mondta el az ültetvényt irányító Tóth Sándor kávészakértő –, a kávévariánsra, a feldolgozásra és a pörkölés módjára. A kutatás során elengedhetetlen volt a gyógynövényekkel való harmónia megtalálása.
A kávét a szigetországban tradicionális és munkaigényes „Honey” módszerrel dolgozzák fel, a szüret után a meghagyják a babokon található, cukorban és ásványi anyagokban gazdag nedves filmréteget.//
Kapcsolódó cikkeink
Nincs már olyan, hogy olcsó kávé
Bár a kávéárak emelkedésének köszönhetően az ital fogyasztása csökkent, a…
Tovább olvasom >KávéBár Bazár rekordszámú kiállítóval
Rekordszámú kiállító érkezik a 15. KávéBár Bazárra, amely a kóstolók…
Tovább olvasom >További cikkeink
Szallas.hu: a hétvégén a nemzeti ünnep eseményei mellett Eger, Budapest és Gyula a legkeresettebb úti cél
A március 15-ei nemzeti ünnep eseményei mellett népszerű program lesz…
Tovább olvasom >Száraz whiskyhűtés – A nap videója
Látványos whiskys pohárkészlet: fagyasztóban is hűthető, megmunkált alumínium alátéten kézzel…
Tovább olvasom >Soha nem tudod meg, miért zárják be a kínai éttermeket – A nap képe
A bezárt étterem feliratának fotóját a Facebookon találtuk, a képet…
Tovább olvasom >