Prémium alapanyag
Igazi kávékülönlegességet mutat be októberben a Zwack Unicum Nyrt., az Unicum Barista receptúrájában is megtalálható, a Costa Rica-i Bányai Coffee Research farmról származó Unicum Barista Component kávét, amely novembertől bárki számára elérhető a hazai piacon szemes és kapszulás változatban egyaránt.

Zwack Sándor és Tóth Sándor
A cikk a Trade magazin 2023/11. lapszámában olvasható.
– A Component három erős pillérre épül – mondta el az ültetvényt irányító Tóth Sándor kávészakértő –, a kávévariánsra, a feldolgozásra és a pörkölés módjára. A kutatás során elengedhetetlen volt a gyógynövényekkel való harmónia megtalálása.
A kávét a szigetországban tradicionális és munkaigényes „Honey” módszerrel dolgozzák fel, a szüret után a meghagyják a babokon található, cukorban és ásványi anyagokban gazdag nedves filmréteget.//
Kapcsolódó cikkeink
Miért fizetünk többet a reggeli koffeindózisért?
Azt gondolom, kevesen tudunk sikeresen elkezdeni egy átlagos napot egy…
Tovább olvasom >Világszinten Budapesten
A főváros elitbárjai közé tartozik a Four Seasons Hotelben működő…
Tovább olvasom >Európába is megérkezett a Nescafé Espresso koncentrátum
Európában is bevezette a Nescafé Espresso Concentrated termékcsaládot a Nestlé,…
Tovább olvasom >További cikkeink
Drágulás ide vagy oda: nyáron is töretlen a magyarok utazási kedve
A mediterrán tengerparti nyaralások a legnépszerűbbek idén is, miközben Bulgária…
Tovább olvasom >Vár a Varjú a VarjúVárban!
Mindössze három hétig tartó felújítás után kitárta szárnyait Vendégei előtt…
Tovább olvasom >Csütörtökön kezdődik a 13. Avasi Borangolás Miskolcon
Idén is megrendezik az Avasi Borangolást Miskolcon, ahol a belváros…
Tovább olvasom >