Positive Adamsky-val vált foodpandára a NetPincér

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2021. 10. 05. 11:10

Meghívásos tenderen választotta ki a Positive Adamsky-t a Delivery Hero Hungary a foodpanda őszi bevezető kampányának megtervezésére és lebonyolítására. A NetPincérből foodpandává alakult márka integrált kampányának szerves részét képező reklámfilmet a cég futárpartnereivel forgatták, így a szereplők bármikor bekopogtathat a foodpanda rendelők ajtaján is.

 

A NetPincér mostantól foodpanda!

Szeptember elején robbant a hír, hogy a NetPincérből hamarosan foodpanda lesz, a váltás pedig a héten meg is történt, már elérhető a foodpanda app és a foodpanda.hu. Októberben pedig nagyszabású országos kampányt indítanak a márka bevezetésére, amelynek előkészítésében a Positive Adamsky is segédkezett. 2019 augusztusa óta dolgozik a Delivery Hero Hungary a Positive Adamsky-val. Ennek keretében két éve az ügynökség felel a NetPincér social media felületeinek kezeléséért, az elmúlt másfél évben pedig PR kommunikációs és employer branding feladatok ellátására is a magyar tulajdonban lévő cégcsoportot választotta a vállalat.

A Positive Adamsky alkalmanként integrált kampányok tervezésében és kivitelezésében is támogatja a berlini központú Delivery Hero magyarországi leányvállalatát, most azonban újabb meghívásos tender keretében nyertek lehetőséget a cég eddigi legnagyobb kampányának tervezésére és kivitelezésére: a Positive Adamsky felel a foodpanda őszi integrált kampányáért. Az integrált kampány egyik fő eleme a márkaváltást is támogató reklámfilm, amelyet októbertől kezdve sugároznak az országos TV csatornákon. Ennek legfontosabb célja, hogy bemutassa, a NetPincérből átalakult foodpanda ma már több mint egy ételkiszállító cég, hiszen a gyorskereskedelem éllovasaként szinte mindent kiszállítanak, amire rövid időn, akár 30 percen belül szükségünk lehet.

A film készítői számára fontos volt, hogy valódi arcokkal és életszerű helyzetekkel mutassák be a foodpanda sokoldalúságát, így a filmben szereplő futárpartnerek is a cég futárflottájának tagjai, de szerepelnek benne a foodpanda kollégái is. Aki szemfüles, az ismert arcokat is felfedezhet majd a film különböző vágataiban, szerepet kaptak például a kampányban a Punnany Massif frontemberei, a gamerként ismert Nessaj, de további meglepetésekkel is készül a márka. A kampány keretében további integrált elemekkel építik a márkát a következő hónapokban. Nagyszabású outdoor megjelenésekkel (óriásplakát, citylight, óriásháló, járműreklám) és online kampánnyal, influencer aktivitásokkal, szponzorációs együttműködésekkel és egyéb elemekkel egészül ki a kommunikáció a következő időszakban.

 

Alkotók listája

Megbízói oldal – Delivery Hero Hungary Kft.

Marketingigazgató: Blaumann Debóra

Head of Campaigns: Kiricsi Dávid

Marketing Manager: Nagy Bettina

Marketing Promotions Manager: Bachmann Kinga

Ügynökség

Reklámügynökség: Positive Adamsky

Kreatívigazgató: Vaszary Ádám

Art Director: Csobolyó László

Motion design, grafika: Kiss Melinda, Sterbinszky Zsolt

Head of Creative: Rábai Márk

Projekt Manager: Cholnoky Anna, Csernay Dóra

PR: Antik Dalma

Médiaügynökség: Initiative

Communications Designer: Szabadi Alexandra

Junior Communications Designer: Czifra Zsófia

Client Team Lead: Varga András

Produkció: Loupé Films

Producer: Torma Viktor

Rendező: Ungvári Dávid

Operatőr: Balázs István Balázs

Gyártásvezető: Mórádi Orsolya

Látvány: Varga Magdolna

Rendező asszisztens: Mondok Péter

Stylist: Virág Zsófi

Haj: Denise Bazaar

Smink: Fazekas Richárd

Vágó: Nemes Oresztész

Colorist: Vándor Ádám

VFX: Focus Fox Stúdió

Zene: Fodor Máriusz és Kamau Makumi

 

Kapcsolódó cikkeink