Poharas vegán fehércsoki-desszertet dob piacra a The Coconut Collab

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2024. 12. 03. 12:34

A brit The Coconut Collaborative új, vegán, kókuszalapú desszerteket vezetett be a szigetország szupermarketeiben.

A cikk a Trade magazin 2024/12-2025/01. lapszámában olvasható.

A Choc & Caramel névre keresztelt desszert egy belga csokoládéval és karamellel készült krémes finomság, míg a White Choc Pots a márka korábbi Choc Pots termékének vegán fehércsokoládé-alternatívája. Mindkét desszert teljesen növényi alapú, kókusztejjel készül, így tejmentes és mentes minden állati eredetű összetevőtől. A desszertek a Tesco és a Morrisons üzleteiben kaphatók; a Choc & Caramel az Ocado kínálatában is megtalálható, míg a White Choc Pots a Sainsbury’snél vásárolható meg.

Anna Dominey, a The Coconut Collaborative ügyvezető igazgatója úgy fogalmazott, tudván, milyen fontosak az életben az apró örömök, a vállalat célja olyan innovatív és ízletes, tejmentes desszerteket kínálni, melyeket örömmel fogyasztanak a vásárlók.

A 2014-ben alapított The Coconut Collaborative az Egyesült Királyság vezető tejmentes, kókuszalapú márkája. A cég idén 1,5 millió fontnyi befektetői tőkét szerzett, melyet termékfejlesztésre és piaci terjeszkedésre használ fel. //

Kapcsolódó cikkeink