Philadelphia – az utolsó falat jogán

Szerző: Kátai Ildikó Dátum: 2021. 02. 12. 11:26

A Kraft Heinz Philadelphia krémsajt egyadagos sajttorta bevezetését összekötötték a „kié legyen az utolsó falat” és a pandémia okozta veszekedések kezelésével. A Valentin-naphoz kapcsolódó kampány online videót, kóstoltatást és nyereményjátékot is tartalmaz.

Philadelpia veszekedések

A hazánkban is jól ismert Philadelphia krémsajt márka a Kraft Heinz vállalat tulajdona. Szlogenjük: Tegyük az életet finomabbá. Tájékoztató anyagukat a BusinessWire oldalán tették közzé.

Párokból is megárt a sok

A világjárvány miatt, a rögtönzött otthoni munkahelyek kialakításától a háztartási feladatok felosztásáig, a múlt évben a párok kénytelenek voltak a szokásosnál sokkal több időt együtt tölteni és eközben sok mindent megosztani. Az egyik legfőbb probléma, legalábbis az USA-ban, az utolsó falat étel megosztása, különösen, ha valami finomságról, például sajttortáról van szó. Egy januári online kutatás szerint a párok 53%-a azt állítja, hogy az utolsó falat desszert megosztása miatt vitatkoztak a legtöbbet. A helyzetet egy rövid videóban is bemutatják, egy TV reality show ismert párja, Ashley Iaconetti és Jared Haibon szereplésével. Az egyik megoldást a filmben Nicole Watts párterapeuta jelenti.

A Valentin-nap a legjobb alkalom arra, hogy a Philadelphia is megoldást nyújtson a párok „kié legyen az utolsó falat” dilemmájára. Az új Philadelphia sajttorta egyadagos kiszerelésének bevezetésével mindenki a saját, egyszemélyes sajttorta adagját fogyaszthatja el, amelyet nem kell megosztania.

Valentin-napi meglepetés

Hogy az egyszemélyes finomságot és a veszekedésmentes nassolást biztosítsák a pároknak Valentin-nap környékén, a Philadelphia február 9-14 között ingyenes termékekkel kedveskedett az Ibotta (ingyenes mobil kupon és pénz-visszavásárlási alkalmazás) felhasználóknak, a készlet erejéig. Az új Philadelphia Cheesecake Crumble két, egyadagos csészét tartalmazó csomagolásban kapható az Egyesült Államokban 4 ízben: eredeti, eper, cseresznye és csokoládé mogyoró.

Philadelpia új termékek

100 pár terápiát nyer

Azok számára, akiknek a megosztási problémái túlmutatnak a sajttortán és a „kié legyen az utolsó falat” dilemmán, a márka egy nyereményjátékot hirdet az Egyesült Államok területén. Egyenként 150 dollárt nyerhet 100 kiválasztott pár, hogy eljussanak a párterápiára és enyhítsék a köztük levő feszültséget. Egy januárban készült online felmérés szerint ugyanis minden harmadik pár fontolgatja a párterápián való részvételt, mivel a világjárványban több időt kell együtt tölteniük. A nyereményjáték február 23-ig tart és csupán regisztrációhoz kötött.

Philadelpia online nyereményjáték

Az ingyenes termékminta és a készpénz nyeremény lehetősége is hozzásegíti a Philadelphia márkát, hogy több adatot gyűjthessen azokról a fogyasztókról, akik nagy valószínűséggel jól reagálnak a jövőbeli ajánlataikra és márkahűséges fogyasztóvá válnak. Mivel a Google és az Apple megerősítette az  online adatvédelmet, az első féltől származó adatok egyre nagyobb prioritássá válnak az FMCG márkák számára, a jobb online hirdetési célzás és a közvetlen fogyasztóknak szóló értékesítés (DTC) miatt.

Kapcsolódó cikkeink