Penny Market: Okos megoldások a bevásárláson túl

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2018. 07. 18. 11:22

Újabb okos megoldással könnyíti meg vásárlói mindennapjait a Penny Market. A diszkontlánc érdi üzlete mellett nyitotta meg kapuit az ország első pébégázpalack-automatája.


A Penny Market érdi üzletében helyezte üzembe Magyarország első PALACKOMAT automatáját, melynek segítségével a nap 24 órájában egyszerűen és kényelmesen van lehetőségünk gázpalackot cserélni. A FLAGA Hungária Kft. technológiai újításának segítségével a biztonságos, jó minőségű PB-gáz néhány perc alatt, a nap során bármikor hozzáférhetővé válik, ráadásul ehhez kiszolgáló személyzetre sincs szükség.
Magyarországon ma a háztartások jelentős részében használnak gázpalackokat, éppen ezért döntött a Penny Market úgy, hogy szeretne egy gyors, kényelmes és biztonságos módszert kínálni vásárlóinak ezek beszerzésére.
A Penny Marketnek nem ez az első kezdeményezése, amivel a bevásárláson túlmutatva igyekszik kényelmesebbé tenni fogyasztóinak mindennapjait. Eddig 8 budapesti és 3 vidéki üzletében épített ki elektromosautó-töltő telepeket, ahol a 22 kW-os töltési teljesítménynek köszönhetően hatszor gyorsabban tölthetjük fel elektromos járműveinket, mint a háztartásokban dugaszolóaljzat segítségével
végzett töltés esetében.
“Szeretnénk, ha a Penny üzletei többet jelentenének vásárlóinknak, mint egy hely, ahova csak bevásárolni járnak. Arra törekszünk, hogy a boltjaink köré elhelyezett kényelmi szolgáltatásokkal a lehető legjobban megkönnyítsük mindennapjaikat.” – mondta el Jens-Thilo Krieger , a Penny Market Magyarország Kft. ügyvezetője.
A Penny a tervek szerint egyre több vásárló életét teszi majd gördülékenyebbé: a PALACKOMAT és az e-töltő hálózatban is folyamatos bővülés várható.
Az idei évben a Penny további 13 üzlete mellett, a következő helyszíneken telepít gázpalack cseréjére alkalmas készüléket: Kistarcsa, Veszprém, Sárbogárd, Tatabánya, Dunakeszi, Budapest Huszti út, Csongrád, Kecskemét, Baja,Ózd, Paks, Nagykáta, Tiszaföldvár.

E-töltőkből is több lesz: 2019. január 1-ig további 64 áruház parkolójában alakítanak ki töltőállomást.
Győrben a Szabadrév utcai üzletnél múlt héten történt meg az újabb e-töltő beüzemelése.
A Penny Market elkötelezett a vásárlói igények magas kiszolgálása mellett, ezért a jövőbeni törekvései is ilyen irányba fognak mutatni, hogy a vásárlók könnyen, okosan, egy helyen intézhessenek számukra fontos dolgokat.

Kapcsolódó cikkeink