Pars kávézó és szendvicsbár

Szerző: trademagazin Dátum: 2009. 05. 05. 08:00

Hézagpótlónak ígérkezik a Boráros tér környékén a Pars kávézó. Kávézó ez a javából, minden adott, ami egy kellemes fekete elfogyasztásához szükséges. Ám a kínálatban ennél jóval több található. Mindenekelőtt érdemes megjegyeznünk a reggel hét órai nyitást: aki már unja a gyorséttermi reggelit, itt omlettek, szendvicsek közül válogathat. Tizenötféle „nyitott” és ötfajta „zárt” (meleg) szendvics az alapválaszték, de az utóbbi típus az alapanyagok választhatósága miatt több száz variációban is rendelhető. Az elképzelés szerint a klasszikus kávézó–szendvicsbár koncepcióba is beilleszthető a csúcsgasztronómia, így a grillhús-variációk mellé olyan salátaválaszték került a kialakulóban lévő étlapra, amely túlmutat az átlagosan alkalmazott színvonalon. Bazsalikomos paradicsomsaláta szárított sonkával, kacsamell levélsalátával, málnadresszinggel vagy éppen kecskesajt grillezve, karamellizált szezámmaggal – mindez izgalmas ízutazás lehetőségével kecsegteti a látogatókat. A kínálatot a házi készítésű szezonális desszertkülönlegességek koronázzák meg: francia csokoládétorta fehér csokihabbal vagy mascarponés gesztenyehab piskótával és csokis meggyel. Édesszájúakra is felejthetetlen percek várnak!

Budapest IX., Boráros tér 2.
Konyhafőnök: Kordován Zoltán
Tervező: saját ötletek alapján

Kapcsolódó cikkeink