Panaszmentes élvezet a Philadelphiától
A jó ideje Magyarországon is elérhető Philadelphia krémsajt rengeteg formában bizonyított: legyen szó akár egy remek szendvicsről, egy ízletes krémlevesről, a tökéletes sajttortáról vagy egy mennyei tésztaételről. Mostantól fogva a laktózérzékenyek is megtapasztalhatják ezt a gasztronómiai élményt, ugyanis már hazánkban is megvásárolható a laktózmentes verzió!
A laktózérzékenység vagy laktózintolerancia – azaz tejcukor-érzékenység vagy tejcukor-intolerancia – akkor áll fenn, amikor a tejben és a tejtermékekben megtalálható laktózt, vagy más néven tejcukrot a szervezetünk nem tudja lebontani. A probléma oka lehet a lebontáshoz szükséges laktáz enzim teljes hiánya vagy igen alacsony szintje. Ez a fajta ételallergia sajnos egyre több embert érint hazánkban is, felnőtteket és gyermekeket egyaránt, akik számára az étkezés így egy életre szóló kihívást jelent. Minden egyes bevásárlás dilemma, hogyan szerezzünk be olyan ételeket, amik laktózmentesek, ugyanakkor viszont a hagyományos termékkel megegyező ízélményt nyújtanak?
A Philadelphia márka a korábbi natúr, lazacos, snidlinges, zöldfűszeres és Milka ízek mellett a vidám almazöld csomagolású laktózmentes krémsajttal a laktózérzékenyek számára nyújt ízletes alternatívát. A Philadelphia laktózmentes krémsajt íze semleges, így egyaránt alkalmas sós és édes ínyencségek elkészítéséhez. Ezzel a változattal a tejcukor-érzékenységgel küzdők fejtörés nélkül tervezhetik meg a hétvégi menüt, ételallergiás vendégeinket pedig egy egyszerre édes és krémes sajttortával kényeztethetjük, amiért minden gyomor garantáltan hálás lesz.
A krémsajttal könnyedén helyettesíthető a főzőtejszín, a tejföl, a vaj, a margarin, vagy különböző sajtok is. Remek megoldás mindazoknak, akik amellett, hogy gyorsan elkészíthető fogásokkal kísérleteznének, a minőségi és egészséges ételek fogyasztását is szem előtt tartanák. Vegetáriánusok is fogyaszthatják, mivel nem tartalmaz glutént és géntechnológiával módosított összetevőket.
Az első krémsajtot William Lawrence amerikai tejtermelő készítette 1872-ben, és a termékeket 1880-tól the Empire Company néven kezdte el forgalmazni fóliázott csomagolásban. A márkát a későbbiekben Philadelphia névre keresztelte, mivel Philadelphiát abban az időben a legjobb minőségű élelmiszerek fővárosának tartották. A New York-i Phoenix Cheese Company 1903-ban megvásárolta a Philadelphia védjegyet, az 1928-as egyesülés óta pedig már a Kraft Cheese Company – 2012 óta Mondelez International – gyártja a krémsajtokat. A Philadelphia mára a világ egyik vezető krémsajt márkája lett.
A Philadelphia laktózmentes sajtkrémet a White Lake Kft. hozza el Önöknek.
Kapcsolódó cikkeink
A barátságot tűzte zászlajára a Philadelphia krémsajtmárka
A Philadelphia krémsajt új márkacélja a barátság, amelynek terjesztése céljából…
Tovább olvasom >Felmérés: Kiderült, hogy milyen étkezési szokások jellemzik a magyarokat
Mi magyarok még mindig nem figyelünk eléggé magunkra, húst eszünk…
Tovább olvasom >Folyamatos újítások, bővülő portfólió
A White Lake Kft. által forgalmazott Leerdammer sajtot 40 évvel ezelőtt…
Tovább olvasom >További innovációs termékek
Új napelemparkkal bővül a Nestlé szerencsi gyár
Jövő márciusban lép működésbe az az 1,5 GW éves teljesítményű…
Tovább olvasom >Új fejezet nyílt a Pizza Hut történetében: Magyarországi modell alapján újulhat meg az étteremlánc
Szeptember 12-én vágták át a szalagot Pécs legnépszerűbb sétálóutcájában, a…
Tovább olvasom >Már 150 millió darab palackot, üveget és alumínium dobozt váltottak vissza a Lidl áruházakban
Mérföldkőhöz érkezett az új visszaváltási rendszerben a Lidl Magyarország. A…
Tovább olvasom >