Folyamatos újítások, bővülő portfólió

Szerző: jungandrea Dátum: 2017. 08. 30. 14:47

A White Lake Kft. által forgalmazott Leerdammer sajtot 40 évvel ezelőtt két holland sajtmester fejlesztette ki a holland sík vidéken.

A Leerdammer sajt a lágy Gouda és a nagylyukú Emmental keresztezése. A termék mára Európa egyik legnagyobb sajtmárkájává vált, eladásokat tekintve a második legnagyobb szeletelt sajt a félkemény sajtok európai piacán, napjainkban is ugyanazon a helyen gyártják, mint a kezde-
tekben.

– Magyarországon a nemzetközi pozicionálás mellett (makes the everyday moment special) kifejezett hangsúlyt fektetünk a holland eredetre – tájékoztat Temesvári Kornél, a White Lake Kft. ügyvezetője.

Európa egyik legnagyobb szeletelt sajtjáról lévén szó, a vállalatnál alapvetően nemzetközi portfólióban gondolkodnak, minden termék, új íz, amely releváns lehet a magyar piacra, előbb-utóbb bevezetésre kerül.

– Ha azt látjuk, hogy az íz megfelelő, de a kiszerelés túl nagy vagy túl kicsi, akkor ezt rugalmasan alakítjuk az adott piacra. A Leerdammer portfólió kifejezetten a magyar és közép-kelet-európai piac igényeire lett szabva – mondja Temesvári Kornél.

A márka állandó mozgásban, megújulásban van, jelenleg is rengeteg termékújításon dolgozik a központi csapat, közép- és hosszú távon is a portfólió szélesítésére, frissítésére törekednek. Aktuális újdonságuk a Leerdammer Finesse extra vékonyra szeletelt sajt több ízben, amely világszerte újdonságnak számít. //

Kapcsolódó cikkeink