Pályázati lehetőség a Legkiválóbbaknak!

Szerző: Tisza Andrea Dátum: 2019. 04. 10. 10:13

Hazánk gazdasági sikereihez csak jó minőségű, piacképes, sikerorientált termékekkel tudunk hozzájárulni. A védjegyek tehetik a legtöbbet, hogy a jóra, a kiemelkedőre irányítsák a figyelmet, hiszen a gyártó jól látható, direkt, pozitív üzenetét hordozzák. Az Érték és Minőség Nagydíj Tanúsító Védjegy megjelenésével bővült a lehetősége – már nemzetközi bevezetésre alkalmasan – azok megmérettetésének és elismerésének, akik a legkiemelkedőbbek.

Az Érték és Minőség Nagydíj Pályázati Rendszer célja, hogy elismerje a pályázaton megfelelő termékek és szolgáltatások magas minőségi színvonalát, elősegítse a nemzetközi piacon versenyképes termékek előállítását, ösztönözze azok fejlesztését. Hozzájárul a pályázaton minősítést szerzett termékek gyártóinak piaci munkájához, és segítséget nyújt a fogyasztók minőségtudatos választásában.

Kiss Károlyné
Ildikó
tulajdonos-ügyvezető
Diamond Szervezőiroda

Az Érték és Minőség Nagydíj Pályázatra a Kárpát-medence egész területéről lehet pályázni. Egy pályázó több pályázattal is szerepelhet, de arra is van lehetőség, hogy több pályázó közös pályázattal induljon a megmérettetésen. Egy pályázatban csak egy termék/termékcsalád szerepelhet, egy termékcsalád maxi­mum 10 db termékből állhat.

Az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat a Kiírói Tanácsának anyagi és szakmai összefogásával valósul meg, tagjai: a DIAMOND Szervezőiroda Bt., a Hajnal Húskombinát Kft., a Legrand Magyar­ország Villamos Rendszerek Zrt., a Poli-Farbe Vegyipari Kft., a ProfessionCert Kft., valamint az erdélyi S.C. SSM & SIU S.R.L, amely munkavédelemmel és tűzvédelemmel foglalkozó cég.

A Pályázati Rendszer fővédnöke dr. Latorcai János az Országgyűlés alelnöke.

Kiemelt támogatója a Miniszterelnökség Nemzetpolitikáért Felelős Államtitkársága, külhoni támogatója a Romániai Magyar Demokrata Szövetség.

Stratégiai partnerei: a Nyugat-Balkán területén gazdasági, kereskedelmi és pénzügyi tevékenységet folytató Communautrade – Europe Kft., az Élelmiszervállalkozók Versenyképességéért Egyesület, valamint a Trade magazin.

Az Érték és Minőség Nagydíj Pályázatra 2019. május 24-ig lehet jelentkezni.

Az eredményhirdetés szeptember 10-én lesz ünnepélyes keretek között az Országház Felsőházi termében.

A pályázati feltételekről részletes információt a következő linken találhatnak:
www.emin.hu (x)

Kapcsolódó cikkeink