Pálinkások a zenészekért
A 2020-as év senkinek sem volt egyszerű, de talán a zeneipar sínylette meg legjobban, hiszen kimaradt a teljes koncertszezon. Éppen ezért „mindenki ott segít, ahol tud” jeligével egy zenerajongó csapat, megálmodta az Egyszer volt pálinkacsaládot, mellyel a közönség immáron egy éve közvetlenül támogathatja a kiválasztott zenekarokat.
![](https://trademagazin.cdn.webgarden.io/wp-content/uploads/2021/09/Egyszervolt_Meggy-Bodotta-300x300.jpg)
A Bódottá elsőként a Budapest Parkban, a zenekar október 13-i koncertjén lesz kóstolható
„Nehéz egy éven vagyunk túl. Ahogy megjelent az Egyszer volt pálinka, azzal a céllal, hogy támogassa a hazai zenekarokat, rögtön bezárták a vendéglátó és szórakozóhelyeket. Így a kemény munka csak idén májustól indulhatott, mostanra viszont több tucat koncerthelyszínen, egyetemi szórakozóhelyen, bárban, étteremben megtalálható a pálinkacsalád. Több fesztiválon is találkozhatott vele a közönség, akik örömmel fogadták a zenekarok dalaival ellátott pálinkákat. Sok szervezőnek is szimpatikus volt az üzenet, hiszen így közvetetten ők is segíthették a zenészeket. Az idei év rávilágított, hogy a jövőben is folytatnunk kell az együttműködést a zenekarokkal, mert nagyon jó érzés adni és ezáltal picit hozzátenni a hazai zeneiparhoz.” – Mondta Bárány Péter, az Egyszer volt alapítója, márkatulajdonosa.
Az Egyszer volt csapata továbbra is fontosnak tartja a magyar zenekarok támogatását, így új szereplővel, a Honeybeasttel bővül a négyes fogat; a pálinkacsalád új, meggypálinkája a zenekar egyik leghíresebb slágerének a fesztiválok bohémságát tökéletesen megíró Bódottá-nak a címét fogja névként viselni.
Az új ízt maga a zenekar választotta ki; a közönség elsőként a Budapest Parkban, a csapat október 13-i koncertjén ízlelheti meg a pálinkát. A tervek szerint a 40 fokos pálinkák után, hamarosan megérkeznek a kissé érettebb korosztálynak szánt 50 fokos italok is, melyek által újabb előadókkal bővül majd a csapat.
Kapcsolódó cikkeink
A kötelező visszaváltási rendszer indokolatlan terhet ró a pálinkafőzdékre
A tavalyinál kisebb mértékű fagykárok kedvező hatással voltak a hazai…
Tovább olvasom >Sor került a 11. Országos Pálinka- és Törkölypálinka Verseny díjátadójára
Az 11. alkalommal megrendezett Országos Pálinka- és Törkölypálinka Verseny kiemelten…
Tovább olvasom >Jön a 17. CSR Hungary Díj a legjobb ESG megoldásokért!
Folytatva a CSR Hungary Díj meghirdetésének a hagyományát, 2024-ben immár…
Tovább olvasom >További cikkeink
Fenntartható vendéglátás Magyarországon: a 2024-es év úttörői
Magyarországon a fenntarthatóság napjaink egyik legfontosabb kihívása, különösen az éttermi…
Tovább olvasom >Trendekbe fagylalva
Ami hosszú időn keresztül csak egy jeges nyalánkság volt, abból a…
Tovább olvasom >