Pálinkakoktél-verseny
A várakozásokat is felülmúlta a március elején rendezett II. Árpád Párlat Koktélverseny résztvevőinek száma, amelynek döntőjében így a tervezett 10 helyett 12 bártender is bemutathatta alkotását. A Hard Rock Hotel Bárban szervezett döntőn a bártenderek egy pálinkavakteszttel kezdték a napot, hogy még mélyebben megismerhessék a pálinka világát, ezután kerültek bemutatásra a kiválasztott receptek.
A cikk a Trade magazin 2024/4. lapszámában olvasható.
A versenyre az Árpád Pálinka Manufaktúra különleges gyömbér-, mandarin- és kávé párlataira épülő koktélreceptekkel lehetett nevezni. További feltétel volt, hogy az elkészült receptek egyediek, és ami még fontosabb, otthon is reprodukálhatóak legyenek. A verseny nem csupán a párlat sokoldalúságát hivatott bemutatni, hanem azt is, hogy a magyar pálinkamanufaktúra italainak méltó helye van a világ koktélkultúrájában.
A rendezvényen debütált a manufaktúra egyedi fejlesztésű, innovatív hozzáállással készített új termékcsaládja is, az Árpád Gin. //
Kapcsolódó cikkeink
Mit mondanak a vásárlók az új kereskedelmi eszközökről?
A Consumer Panel Hungary GfK–YouGov év elején megkérdezte paneltagjait online vásárlási szokásaikról,…
Tovább olvasom >Monster Energy Ultra Rosá
A magyar piacon februárban bevezetett termék teljesen új ízélményt nyújt…
Tovább olvasom >Idén 5500 új munkahelyet hoz létre az ALDI az Egyesült Királyságban
A brit ALDI 5500 új munkahelyet hoz létre 2024-ben folytatott…
Tovább olvasom >További cikkeink
Új séf dolgozik az Arany Kaviár élén
Molnár Bence személyében egy fiatal, kiemelkedően tehetséges, a Bocuse d’Or…
Tovább olvasom >Asztelnemű kempingezéshez, hajózáshoz, űrhajózáshoz – A nap videója
A Full Windsor mágneses étkészlete, a Magware könnyen összekapcsolódó tányérokból,…
Tovább olvasom >