Pálinkakoktél-verseny
A várakozásokat is felülmúlta a március elején rendezett II. Árpád Párlat Koktélverseny résztvevőinek száma, amelynek döntőjében így a tervezett 10 helyett 12 bártender is bemutathatta alkotását. A Hard Rock Hotel Bárban szervezett döntőn a bártenderek egy pálinkavakteszttel kezdték a napot, hogy még mélyebben megismerhessék a pálinka világát, ezután kerültek bemutatásra a kiválasztott receptek.
A cikk a Trade magazin 2024/4. lapszámában olvasható.
A versenyre az Árpád Pálinka Manufaktúra különleges gyömbér-, mandarin- és kávé párlataira épülő koktélreceptekkel lehetett nevezni. További feltétel volt, hogy az elkészült receptek egyediek, és ami még fontosabb, otthon is reprodukálhatóak legyenek. A verseny nem csupán a párlat sokoldalúságát hivatott bemutatni, hanem azt is, hogy a magyar pálinkamanufaktúra italainak méltó helye van a világ koktélkultúrájában.
A rendezvényen debütált a manufaktúra egyedi fejlesztésű, innovatív hozzáállással készített új termékcsaládja is, az Árpád Gin. //
Kapcsolódó cikkeink
Óriási magyar siker Amerikában: magyar pálinkafőzde nyerte el az “Év Lepárlója” díjat
Kiemelkedő minőség, kiváló ár-érték arány és szemet gyönyörködtető csomagolás –…
Tovább olvasom >Mit mondanak a vásárlók az új kereskedelmi eszközökről?
A Consumer Panel Hungary GfK–YouGov év elején megkérdezte paneltagjait online vásárlási szokásaikról,…
Tovább olvasom >Monster Energy Ultra Rosá
A magyar piacon februárban bevezetett termék teljesen új ízélményt nyújt…
Tovább olvasom >További cikkeink
2025 lesz a magyar sörturizmus éve?
18 magyar, kisüzemi sörfőzdébe kalauzol el a Bakancslista 2025 –…
Tovább olvasom >Macsó megközelítés a vásárlásban – A nap képe
Az USA-ban működik (legalább) egy olyan hipermarket, ahol a bevéárláshoz…
Tovább olvasom >Új szabályozás a munkaegészségügyi vizsgálatok terén: mit jelent ez a szállodaipar számára?
2024. szeptember 28-tól jelentős változások léptek életbe a munkaegészségügyi vizsgálatok…
Tovább olvasom >