Pálinkafelismerő verseny és cibereleves a Békési Szilvapálinka Ünnepen

Szerző: trademagazin Dátum: 2013. 07. 17. 11:07

Zenés ébresztés, cefrés kocsik, látvány ciberefőzés és kóstolás, bérfőzetett pálinkaverseny, kolbászkészítő- és töltő verseny, mulatós zene, szilvás ételek és Békési szilvapálinka minden mennyiségben. A VII. Békési Szilvapálinka Ünnep augusztus 10-én minden eddiginél színesebb programmal és kínálattal várja a látogatókat a Békési Pálinkafőzdében.

Augusztus 10-én hetedik alkalommal nyitja meg kapuit Békésen a Szilvapálinka Ünnep, ahol megrendezik a Bérfőzetett Pálinkák Versenyét, melynek győztese kapja a rendezvény legjobb pálinkájának díját. A verseny különlegessége, hogy a helyben leadott mintát azonnal értékeli a zsűri. Emellett lesz látvány ciberefőzés és kóstolás, szilvás ügyességi játékok, jelmezes felvonulás, de a vállalkozó kedvűek azt is letesztelhetik, mennyire jártasak pálinkafelismerésben.

A teljes családot megszólító rendezvény elmaradhatatlan eleme, a vásári forgatag és kézműves kiállítás mellett egész napos gyerekprogram, szabad tűzön főtt ételek kóstolása és kolbászkészítő verseny szerveződik.

A színpadon egy percre se áll meg az élet. A finom ételek és italok mellé a Belencéres Táncegyüttes és a Suttyomba Zenekar szolgáltatja a hangulatot. Majd este 19 órától érkezik a Fásy mulató, Fásy Ádámmal, Fásy Zsüliettel, Sláger Tibóval, Peller Annával, LL Juniorral és Varga Viktorral. A mámoros este utolsó pontjaként egy igazi Retro Diszkóban szórakozhatnak a talpon maradók.

Kapcsolódó cikkeink