Pálinka és kolbász fesztivál a Budai Várban
Az október 5-7 között megrendezésre kerülő fesztiválon a legjobb tizenöt pálinkafőzde és a tíz legkülönlegesebb kolbászkészítő mutatkozik be.
A háromnapos rendezvény résztvevői megtudhatjak, hogy
miből készül az igazi kolbász, milyen fűszereket használnak a csabai és
milyeneket a gyulai kolbászok készítői, illetve arra is választ kaphat, miként
különböztetheti meg az eredeti, jó minőségű húskészítményeket.
Kapcsolódó cikkeink
Még több cikk hasonló témában >
További cikkeink
Szerelmem a trade marketing Konferencia – „Sikeres trade marketing stratégiák Óperencián innen és túl”
A Trade Marketing Konferenciát 2021. február 18-án – terveink szerint…
Tovább olvasom >Aranyérmes lett a magyar pezsgő
19 ország 479 tétele közül lett aranyérmes a Hungaria Rosé…
Tovább olvasom >Nemcsak az árak egyeztetése lehet kartell
A cégek akár úgy is versenyjogsértés gyanújába keveredhetnek, ha nem…
Tovább olvasom >