Pálinka és kolbász fesztivál a Budai Várban
Az október 5-7 között megrendezésre kerülő fesztiválon a legjobb tizenöt pálinkafőzde és a tíz legkülönlegesebb kolbászkészítő mutatkozik be.
A háromnapos rendezvény résztvevői megtudhatjak, hogy
miből készül az igazi kolbász, milyen fűszereket használnak a csabai és
milyeneket a gyulai kolbászok készítői, illetve arra is választ kaphat, miként
különböztetheti meg az eredeti, jó minőségű húskészítményeket.
Kapcsolódó cikkeink
Még több cikk hasonló témában >
További cikkeink
III. Employer Branding Konferencia: A jövő már jelen?
2025. június 3-án a Pasaréti Közösségi Ház adott otthont a…
Tovább olvasom >Idén is gazdára várnak a Green Pledge védjegyek!
Újra várja a pályázatokat a Green Pledge – a kezdeményezés immár harmadik…
Tovább olvasom >Bemutatkozott a magyar méz és a mangalica Oszakában
Tovább kell erősíteni az olyan prémium mezőgazdasági termékek jelenlétét a…
Tovább olvasom >