Pálinka és kolbász fesztivál a Budai Várban
Az október 5-7 között megrendezésre kerülő fesztiválon a legjobb tizenöt pálinkafőzde és a tíz legkülönlegesebb kolbászkészítő mutatkozik be.
A háromnapos rendezvény résztvevői megtudhatjak, hogy
miből készül az igazi kolbász, milyen fűszereket használnak a csabai és
milyeneket a gyulai kolbászok készítői, illetve arra is választ kaphat, miként
különböztetheti meg az eredeti, jó minőségű húskészítményeket.
Kapcsolódó cikkeink
Még több cikk hasonló témában >
További cikkeink
Online is elérhetők a Beauty Expo előadásai
A május 23–24-én megrendezett 4. Rossmann x Krémmánia Beauty Expo…
Tovább olvasom >Könnyek a vízben segélykoncert szeptemberben, a jótékonysági akció folytatódik
A nagy hőségre való tekintettel az ősz elejére halasztották a…
Tovább olvasom >Közelebb kell hozni egymáshoz a termelőket és a fogyasztókat
A rövid ellátási lánc megerősítésével közelebb kell hozni egymáshoz a…
Tovább olvasom >