Pálinka és kolbász fesztivál a Budai Várban
Az október 5-7 között megrendezésre kerülő fesztiválon a legjobb tizenöt pálinkafőzde és a tíz legkülönlegesebb kolbászkészítő mutatkozik be.
A háromnapos rendezvény résztvevői megtudhatjak, hogy
miből készül az igazi kolbász, milyen fűszereket használnak a csabai és
milyeneket a gyulai kolbászok készítői, illetve arra is választ kaphat, miként
különböztetheti meg az eredeti, jó minőségű húskészítményeket.
Kapcsolódó cikkeink
Még több cikk hasonló témában >
További cikkeink
Se a GDP-növekedés, se a zöld növekedés nem veszi figyelembe a természeti korlátokat
Fontos témákról, de oldott hangulatban és élénk érdeklődés mellett folyt…
Tovább olvasom >Jön a III. Employer Branding Konferencia – A jövő már jelen?
Az Employer Branding ma már nem csupán HR-eszköz, hanem stratégiai kérdés.…
Tovább olvasom >A NETWORKING MŰVÉSZETE – Teraszra kiülős, inspiráló Trade Marketing Klubülés
Június 5-én 14: 30kezdettel mindenkit vár a következő Trade Marketing…
Tovább olvasom >