Óvári jelszó: állandó sajtminőség
Termékeinek állandó minőségét biztosítja az Óvártej Zrt. nyárra beüzemelendő új üzemcsarnoka.
– Dolgozóink munkáját jelentősen könnyíti az automatizálással is járó üzemcsarnok-bővítés, amely során közel ezer négyzetméterrel bővítjük üzemcsarnokaink területét – vallja Carlo Volpe, a mosonmagyaróvári sajtgyár vezérigazgatója, aki szerint a fejlesztést az állandó termékminőség garantálása és a piaci igényekre való gyorsabb reagálás indokolja. Az olasz tulajdonosok magyar tejből magyarországi munkaerővel évről évre bővítik a hazai és a környező országok piacainak sajtkínálatát.
Az Óvártej Zrt. forgalma az elmúlt években jelentősen megnövekedett, egyre többen kedvelik és keresik termékeiket. Jelenleg a sajtok jelentős része kerül exportálásra, a cég pedig szeretné megnövelni a gyártási kapacitást. A sajtgyártó ezáltal munkavállalóinak is képes a jelenkor elvárásainak megfelelő, 21. századi digitális munkahelyet biztosítani. Az Óvártej Zrt. erős anyacége támogatásával, saját finanszírozású beruházásaival modern, technológiailag fejlett, fiatalos céget épített. (x)
Kapcsolódó cikkeink
Papírgyárat vett a Sofidel az Egyesült Államokban
Az európai Sofidel a minnesotai központú ST Papertől vásárolt papírgyárat.…
Tovább olvasom >Magazin: Forrón sajtolva
Változatosabb és egészségesebb táplálkozásra törekedtek a fogyasztók az elmúlt másfél…
Tovább olvasom >Magazin: Érlelődő változások a sajtok között
Nem csupán mennyiségi, hanem szerkezeti változásokat is hozott a sajtpiacon…
Tovább olvasom >További cikkeink
A Temu már az európai élelmiszerpiacot is célba vette
Egyre komolyabb fenyegetést jelent az európai kiskereskedelem számára a kínai…
Tovább olvasom >Egyharmad Balatonnak megfelelő öntözővíz-készlet áll rendelkezésre
A rendkívüli aszály és a csapadékhiány ellenére minden öntözési igényt…
Tovább olvasom >A gazdáknak ingyenesen biztosított öntözővíz az aszállyal szembeni védekezés kulcsfontosságú eleme
A gazdáknak ingyenesen biztosított öntözővíz az aszállyal szembeni védekezés kulcsfontosságú…
Tovább olvasom >