Óvári jelszó: állandó sajtminőség
Termékeinek állandó minőségét biztosítja az Óvártej Zrt. nyárra beüzemelendő új üzemcsarnoka.
– Dolgozóink munkáját jelentősen könnyíti az automatizálással is járó üzemcsarnok-bővítés, amely során közel ezer négyzetméterrel bővítjük üzemcsarnokaink területét – vallja Carlo Volpe, a mosonmagyaróvári sajtgyár vezérigazgatója, aki szerint a fejlesztést az állandó termékminőség garantálása és a piaci igényekre való gyorsabb reagálás indokolja. Az olasz tulajdonosok magyar tejből magyarországi munkaerővel évről évre bővítik a hazai és a környező országok piacainak sajtkínálatát.
Az Óvártej Zrt. forgalma az elmúlt években jelentősen megnövekedett, egyre többen kedvelik és keresik termékeiket. Jelenleg a sajtok jelentős része kerül exportálásra, a cég pedig szeretné megnövelni a gyártási kapacitást. A sajtgyártó ezáltal munkavállalóinak is képes a jelenkor elvárásainak megfelelő, 21. századi digitális munkahelyet biztosítani. Az Óvártej Zrt. erős anyacége támogatásával, saját finanszírozású beruházásaival modern, technológiailag fejlett, fiatalos céget épített. (x)
Kapcsolódó cikkeink
Papírgyárat vett a Sofidel az Egyesült Államokban
Az európai Sofidel a minnesotai központú ST Papertől vásárolt papírgyárat.…
Tovább olvasom >Magazin: Forrón sajtolva
Változatosabb és egészségesebb táplálkozásra törekedtek a fogyasztók az elmúlt másfél…
Tovább olvasom >Magazin: Érlelődő változások a sajtok között
Nem csupán mennyiségi, hanem szerkezeti változásokat is hozott a sajtpiacon…
Tovább olvasom >További cikkeink
KSH: áprilisban a kiskereskedelmi forgalom az előző év azonos időszakit 5,0, az előző havit 2,0 százalékkal haladta meg
2025. áprilisban a kiskereskedelem forgalmának volumene a nyers adat szerint…
Tovább olvasom >Csökkent a FAO élelmiszerár-indexe májusban
Csökkent az élelmiszertermékek világpiaci árának referenciaértéke májusban az előző hónaphoz…
Tovább olvasom >Az euróövezetben nőtt a kiskereskedelmi forgalom áprilisban
Havi és éves összehasonlításban egyaránt nőtt a kiskereskedelmi forgalom az…
Tovább olvasom >