Óvári jelszó: állandó sajtminőség
Termékeinek állandó minőségét biztosítja az Óvártej Zrt. nyárra beüzemelendő új üzemcsarnoka.
– Dolgozóink munkáját jelentősen könnyíti az automatizálással is járó üzemcsarnok-bővítés, amely során közel ezer négyzetméterrel bővítjük üzemcsarnokaink területét – vallja Carlo Volpe, a mosonmagyaróvári sajtgyár vezérigazgatója, aki szerint a fejlesztést az állandó termékminőség garantálása és a piaci igényekre való gyorsabb reagálás indokolja. Az olasz tulajdonosok magyar tejből magyarországi munkaerővel évről évre bővítik a hazai és a környező országok piacainak sajtkínálatát.
Az Óvártej Zrt. forgalma az elmúlt években jelentősen megnövekedett, egyre többen kedvelik és keresik termékeiket. Jelenleg a sajtok jelentős része kerül exportálásra, a cég pedig szeretné megnövelni a gyártási kapacitást. A sajtgyártó ezáltal munkavállalóinak is képes a jelenkor elvárásainak megfelelő, 21. századi digitális munkahelyet biztosítani. Az Óvártej Zrt. erős anyacége támogatásával, saját finanszírozású beruházásaival modern, technológiailag fejlett, fiatalos céget épített. (x)
Kapcsolódó cikkeink
Papírgyárat vett a Sofidel az Egyesült Államokban
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Magazin: Forrón sajtolva
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Magazin: Érlelődő változások a sajtok között
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >További cikkeink
Exportbajnok innovációval a cukorpiaci kanyarban – budapesti iparági kerekasztal az édességgyártók versenyképességéről
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >10 éves a MOL Fresh Corner – az olimpiai bajnoktól a Tankcsapdáig mindenki az ország legkedveltebb hot-dogját ünnepli
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Maklárról a csillagokig: az űrcsoki utazása
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >