Összesorsolták a szakácsokat!

Szerző: trademagazin Dátum: 2015. 09. 03. 10:10

Összeállt a nagyszerű séf csapat az idei Gundel Károly díjátadó gálaebédre
. Augusztus 26-án a Magyar Vendéglátók Ipartestülete Gálaebéd szervező bizottsága megtartotta első megbeszélését, amelynek során kisorsolták, a 2015. november 22-én, vasárnap megrendezésre kerülő ipartestületi gálaebéden a részvevő szakácsok mely fogásokat fogják elkészíteni.

Osszesorsoltak a szakacsokat

Ennek eredményeként az alábbi menü-párosítások születtek meg:
• Amuse Bouche 1 – Mede Ádám (Onyx) 
• Amuse Bouche 2 – 3 és sorbet elkészítése – Kiripolszki István (KOGART) és Kovács Árpád (Vár: a Speiz)
• Hideg előétel: Kalas László – Ortó Gyula (Budapest Party Service)
• Leves: Ádám Csaba – Kiss Sándor (Olimpia Étterem)
• Meleg fogásközi étel: Macsinka János (Macok Bistro, Eger) – Volentér István (67 Étterem, Székesfehérvár)
• Főfogás, derékétel: Ványi László (Thermál Hotel Visegrád), Gottwald Szilárd (Gottwald Hotel, Tata)
• Tányérdesszert: Szűcs Árpád (Four Seasons Budapest)
• Petit Fours: Juhos József és Gerő Eszter (Sütizz Cukrászat)
A Gálaebéd házigazdája, az est lebonyolítója ismét Lázár Chef (Kovács Lázár) lesz.
(Képünkön az idei gálarendezvény felelőseinek „nagy csapata”.)

Kapcsolódó cikkeink