Önállósul a GROW Csoport

Szerző: trademagazin Dátum: 2010. 02. 05. 00:03

A GROW Csoport 2010. januárjától önálló brandként, új kkv szervezetfejlesztő céggel bővülve lép a piacra.

A GROW Csoport, Magyarország egyik vezető humán-és szervezetfejlesztő cége 2010. januárjától, mint önálló magyar brand folytatja működését. A cég menedzsmentje úgy döntött, hogy a TMI International-lel folytatott licence együttműködését lezárja és saját hálózatot épít.
A GROW Csoport, a vezetés-és szervezetfejlesztés, értékesítés-fejlesztés és a munkaerő keresés-kiválasztás területén, a magyar humánerőforrás fejlesztési piac meghatározó szereplője. 2009-ben a cégcsoport elnyerte a BUSINESS Superbrands díjat.
A GROW Csoport 2010-ben egy új vállalati szegmensben, a kkv szektorban is megjelenik fejlesztési szolgáltatásaival. Így a csoport – a már korábban alapított- GROW Sales Kft., és Delta Source Kft, mellett a Maidan Consulting, kkv szervezetfejlesztő céggel bővült.
A cégcsoport ügyvezetői és szakmai vezetői pozícióját ezután is Dr. Eszes László tölti be.
Tóth Zoltán, Lénárt Viktor, Mezei Andrea és Generál Péter tulajdonos partnerek látják el a GROW Csoport funkcionális és szakmai vezetői feladatait.
A GROW filozófiája változatlan marad, célja továbbra is, hogy a humán fejlesztő szektorban „Az üzleti eredményesség emberi oldalát” képviselje.


Kapcsolódó cikkeink