Olasz prémium ásványvizek a Kékkúti Ásványvíz Zrt. portfóliójában

Szerző: trademagazin Dátum: 2010. 03. 26. 00:02

A piacvezető Kékkúti Ásványvíz Zrt. 2010 januárjában bővítette termékportfólióját, átvéve a S.Pellegrino és az Acqua Panna természetes ásványvizek hazai forgalmazását. A világhírű olasz márkák már számos előkelő étteremben elérhetőek hazánkban.

A „fine dining” kategóriában nemzetközi szinten is jól ismert szénsavas ásványvíz, a S.Pellegrino márka most kiegészült a toszkán dombokról származó, prémium minőségű szénsavmentes Acqua Panna ásványvízzel. Az olasz vizeket a világ legjobb éttermeiben, több mint 120 országban szolgálják fel.
Sommelierek és vezető chefek ismerik el a S.Pallegrino és az Aqua Panna természetes értékeit világszerte, hiszen az olasz vizek kiemelik a legfinomabb ételek és borok ízeit. Egyedi ásványi anyag tartalom jellemzi mindkét márkát, amely a különleges forráshelynek köszönhető.
A S.Pellegrino termékcsaládhoz tartoznak a Sanbitter alkoholmentes aperitifek és az Aranciata és Chinotto néven futó gyümölcsös alapú alkoholmentes prémium italok is.
A Theodora és a Nestlé Aquarel palackozója, a Kékkúti Ásványvíz Zrt. tovább bővíti az egyedi olasz termékek disztribúciós csatornáit. A cég által már forgalmazott Perrier szénsavas és ízesített ásványvizek is még több helyen lesznek elérhetők.
A S.Pellegrino, az Acqua Panna és a Sanpellegrino ízesített szénsavas üdítőitalok a milánói, Sanpellegrino S.p.A. nemzetközi védjegyei. Termékei több mint 120 országban és öt kontinensen vannak jelen. A termékek eredetük folytán kiváló minőségűek, megtestesítik az olasz eleganciát: az öröm, az egészség és a jólét együttesét.


Kapcsolódó cikkeink