Olasz design díj: a világ legnevesebb designversenyének győztesei között a chocoMe

Szerző: trademagazin Dátum: 2014. 04. 17. 12:00

A kézzel készített különleges magyar csokoládék gyártója a chocoMe csokoládémanufaktúra 2013. szeptemberében vezette be új termékcsaládját a Raffinée-t, melynek tervezése során az volt a cél, hogy egy vonzó, kreatív, a termékminőséggel arányos csomagolás jöjjön létre. A chocoMe ezúttal a világ legnagyobb design-versenyén, a Milánóban évente megrendezett A’ Design Award versenyen mérettetett meg, és nyert. Az 50 tagból álló nemzetközi zsűri a chocoMe Raffinée termékcsalád csomagolását a győztesek közé választotta a “Csomagolás-Design” kategórián belül.

choco-raf

A londoni Great Taste Award után ez a vállalat második nemzetközi szakmai elismerése.
“Fontosnak tartom kiemelni, hogy egy olasz verseny díját hoztuk el, Lombardia messzeföldön híres a divatról, eleganciáról és a gyönyörű formatervekről” – mondta el Ebedli Gyula, a chocoMe dizájnere.

“Érdekes egybeesés, hogy aznap tudtuk meg a jó hírt, amikor közzétettük a chocoMe vadonatúj weboldalát, amely a „chocoMe-galaxis” elnevezést kapta. Itt a különböző chocoMe termékek egy gravitáció nélküli térben lebegnek, a világűrben keringő bolygókat és egyéb objektumokat idéző elrendezésben. A párhuzamot saját magunkkal abban látjuk, hogy a chocoMe termékek elfogyasztása közben is hasonló, boldogságtól lebegő érzésben lehet része a fogyasztónak. A bolygók szerencsés együttállása ezúttal duplán kedvezett nekünk- köszönjük az újabb rangos elismerést!” – tette hozzá Mészáros Gábor.

Kapcsolódó cikkeink