Októberben átadják az új pesti gigaplázát

Szerző: trademagazin Dátum: 2010. 04. 23. 00:01

Az építkezés az ütemezésnek megfelelően halad, a KÖKI TERMINÁL BevásárlóközPONT a Ferihegyi út mellett. Az előzetes ütemterv alapján, 2010. októberére a teljes építmény szerkezetkész átadása megtörténik.

Az épület pinceszintje teljes egészében elkészült és megkezdődtek a szakipari munkálatok. A földszint már 90%-ban és az e-feletti részek is közel 35%-os szerkezetkész állapotban vannak.
Jelenleg napi közel 1000 ember dolgozik az építési területen és ez a szám folyamatosan nő, a szakipari munkák idején elérheti ez a szám a napi 6000-7000 főt is. A beruházók várakozásai szerint a bevásárlóközpont Budapest egyik legnagyobb vásárlóforgalmú plázája lehet.
Mint arról a Pénzcentrum korábban beszámolt, a beruházás keretében a jelentős közlekedési fejlesztések mellett háromszintes multifunkcionális bevásárlóközpont épül, amelyben több mint 200 üzlet kap majd helyet. A néhány hete született megállapodásnak köszönhetően, egy új TESCO áruház nyitja meg kapuit.
Az kb. 5 000 négyzetméteres előadótéren 30 000 féle terméket kínáló Tesco áruház közel 150 új munkahelyet teremt – írja a Pénzcentrum.
Kapcsolódó cikkeink