Nyiss újra zölden! – zöld gasztronómiai megoldások egész évre
Az elmúlt években a fenntarthatóság, az egyszer használatos műanyagok mellőzése és a helyi alapanyagok előnyben részesítése egyre nagyobb figyelmet kapott a hazai vendéglátó szektorban is, a 2021-as évben a koronavírus okozta nehézségek miatt ezek a környezetvédő intézkedések a háttérbe szorultak. A Felelős Gasztrohős Alapítvány egész éves, havonta változó tematikájú Nyiss újra zölden! kampányával segítséget nyújt azoknak a cégeknek, akik felelős megoldásokat keresnek a nehéz időkben is. “Hisszük és tapasztaljuk is, hogy tudatos döntésekkel a vendéglátóhelyek nemcsak a bolygónkat védik, de akár spórolhatnak is, ami a pandémiás helyzetben sokat segíthet egy-egy hely fennmaradásában.
– Kampányunkkal célunk, hogy a fenntartható működést, ehhez kapcsolódó intézkedéseket ne nyűgnek, hanem egy jó lehetőségnek lássák a szakemberek.”- mondta el Szabó Eszter, a Felelős Gasztrohős Alapítvány kommunikációs vezetője. A kampányról bővebb információt találnak az érdeklődők az Alapítvány honlapján (gasztrohos.hu), a közösségi média felületein és a Zöldülő Vendéglátóhelyek és Rendezvények Facebook csoportban.
Kapcsolódó cikkeink
NGM: a SZÉP-kártya tulajdonosok közel 12 százalékkal többet költöttek kártyáikról 2025 első negyedévében, mint tavaly
A SZÉP-kártya tulajdonosok közel 12 százalékkal többet költöttek kártyáikról 2025…
Tovább olvasom >Semsei Rudolf : Nálam mindig a vendég az első!
A Vakvarjú éttermek, a Dobay cukrászdák és a Budapest Party…
Tovább olvasom >A közösségi média vált az első számú vásárlási és keresési csatornává
2024-ben a fogyasztók közel fele már nem keresőmotorokat, hanem a…
Tovább olvasom >További cikkeink
Északra költözik a nyár: ugrásszerűen nő a skandináv turizmus
A nyári hőség és a klímaváltozás hatására egyre több európai…
Tovább olvasom >Catering a köbön – A nap videója
Szakácsok és pincérek csapata készít és szolgál fel naponta háromszor…
Tovább olvasom >