Nyiss újra zölden! – zöld gasztronómiai megoldások egész évre
Az elmúlt években a fenntarthatóság, az egyszer használatos műanyagok mellőzése és a helyi alapanyagok előnyben részesítése egyre nagyobb figyelmet kapott a hazai vendéglátó szektorban is, a 2021-as évben a koronavírus okozta nehézségek miatt ezek a környezetvédő intézkedések a háttérbe szorultak. A Felelős Gasztrohős Alapítvány egész éves, havonta változó tematikájú Nyiss újra zölden! kampányával segítséget nyújt azoknak a cégeknek, akik felelős megoldásokat keresnek a nehéz időkben is. “Hisszük és tapasztaljuk is, hogy tudatos döntésekkel a vendéglátóhelyek nemcsak a bolygónkat védik, de akár spórolhatnak is, ami a pandémiás helyzetben sokat segíthet egy-egy hely fennmaradásában.
– Kampányunkkal célunk, hogy a fenntartható működést, ehhez kapcsolódó intézkedéseket ne nyűgnek, hanem egy jó lehetőségnek lássák a szakemberek.”- mondta el Szabó Eszter, a Felelős Gasztrohős Alapítvány kommunikációs vezetője. A kampányról bővebb információt találnak az érdeklődők az Alapítvány honlapján (gasztrohos.hu), a közösségi média felületein és a Zöldülő Vendéglátóhelyek és Rendezvények Facebook csoportban.
Kapcsolódó cikkeink
Ennyibe kerül ma egy vasárnapi reggeli a legjobb hazai helyeken
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Észszerűbb díjazást sürget az MVI
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Bérek és bevételek
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >További cikkeink
Titkok, ízek, receptek
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Rejtett veszélyforrást jelenthet a szállodai klíma
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >A szakács elment Halloweent ünnepelni – A nap videója
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >