Nyiss újra zölden! – zöld gasztronómiai megoldások egész évre
Az elmúlt években a fenntarthatóság, az egyszer használatos műanyagok mellőzése és a helyi alapanyagok előnyben részesítése egyre nagyobb figyelmet kapott a hazai vendéglátó szektorban is, a 2021-as évben a koronavírus okozta nehézségek miatt ezek a környezetvédő intézkedések a háttérbe szorultak. A Felelős Gasztrohős Alapítvány egész éves, havonta változó tematikájú Nyiss újra zölden! kampányával segítséget nyújt azoknak a cégeknek, akik felelős megoldásokat keresnek a nehéz időkben is. “Hisszük és tapasztaljuk is, hogy tudatos döntésekkel a vendéglátóhelyek nemcsak a bolygónkat védik, de akár spórolhatnak is, ami a pandémiás helyzetben sokat segíthet egy-egy hely fennmaradásában.
– Kampányunkkal célunk, hogy a fenntartható működést, ehhez kapcsolódó intézkedéseket ne nyűgnek, hanem egy jó lehetőségnek lássák a szakemberek.”- mondta el Szabó Eszter, a Felelős Gasztrohős Alapítvány kommunikációs vezetője. A kampányról bővebb információt találnak az érdeklődők az Alapítvány honlapján (gasztrohos.hu), a közösségi média felületein és a Zöldülő Vendéglátóhelyek és Rendezvények Facebook csoportban.
Kapcsolódó cikkeink
Közel 30 ezren dolgoztak az idei Nyári Diákmunka Programban
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Statisztikai helyzetjelentés 2025
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Fenntartható gasztronómia
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >További cikkeink
Szupermenza a budai iskolákban: kevesebb pazarlás, több élmény az ebédszünetben
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Brutális egy pizzavágó! – A nap képe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Svédasztalos menza a 14. kerületben – A nap videója
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >