Nyári szendvicsek és jégkrémes espresso: megújult az OMV VIVA gasztronómiai kínálata
Júliustól megújult az OMV VIVA gasztronómiai kínálata: Bicsár Attila, a Sauska 48 kreatív séfje két nyárias ízvilágú szendviccsel rukkolt elő. A Gyömbéres-barackos csirke szendvics és a Grillpadlizsános kapros-fetakrémes ciabatta érkezése mellett a közönségkedvenc Vivafan szendvicset is átalakították. A nyári italkínálatban pedig klasszikus olasz Affogatot, Espresso Tonicot és ízesített VIVA jegeskávékat kóstolhatunk meg.
Mostantól megújult gasztronómiai kínálat várja az OMV VIVA töltőállomások látogatóit: három új gourmet szendvics mellett szezonális jegeskávék is elérhetők júliustól. A debütáló Gourmet Selection szendvicseket Bicsár Attila, a Michelin Guide és a Dining Guide által ajánlott Sauska 48 kreatív séfje tervezte.
Bicsár Attila egy frissítő ízvilágú húsos és vegetáriánus szendvicset tervezett. A Gyömbéres-barackos csirke szendvicsben egy klasszikus olasz schiacciatát kennek meg gyömbéres-barackos majonézzel, amire feltétként felváltva sült csirkemell szeletet és csirkemell sonkát tesznek, majd fodros salátával ízesítik. A húsmentes szendvicsnél pedig egy Provance-i ciabattaba kerül a kapris-kapros fetasajtkrém, amit sült padlizsán, paradicsom, fodros saláta és vegán padlizsánkrém tesz teljessé. Szintén újdonságként került a töltőállomásokra a Gourmet Vivafan szendvics olívás cipóval, Serrano sonkával és bivalymozzarellával.
„A gasztronómiai szempontból „zászlóshajónak” számító Vivafan szendvics már évek óta a fogyasztóink nagy kedvence, klasszikus, egyszerű, mégis ízletes alapanyagokból készült. Most hasonlóan Bicsár Attila prémium szendvicseihez, a Vivafan is kapott egy gourmet csavart – bízunk benne, hogy így még szívesebben próbálják ki a töltőállomásainkra látogatók. A Gourmet Selectionnel a többi termékünkhöz hasonlóan az a célunk, hogy olyan ízletes, változatos és minőségi termékeket kínáljunk, amelyek útközben is könnyen fogyaszthatóak”
– mondta Kováts Botond, az OMV Hungária marketing menedzsere.
A Gourmet Selection már 2018 óta az OMV VIVA állandó portfoliójának része, ezalatt több mint 30 prémium szendvicset és salátát mutattak be, valamint több mint 1 millió terméket értékesítettek a hálózatban. Az elmúlt évek legsikeresebb terméke Michelisz Norbert autóversenyző Mediterrán szendvicse volt, amely a pozitív fogyasztói visszajelzésekre reagálva az állandó kínálat részévé vált a Cézár- és Caprese saláta mellett.
Az ételek mellett a nyári italkínálat is megújult: a szezonális termékek között megtalálhatjuk az elmúlt években rendkívül felkapott Espresso Tonicot (E.T.), az igény szerint ízesíthető VIVA jegeskávét és a nagyobb forgalmú autópályás töltőállomásokon a VIVA Affogatot. Ez utóbbi az olasz kávékultúra egyik legtökéletesebb és egyben legegyszerűbb kávéja, ahol egy gombóc jéghideg vaníliafagylaltra öntenek espressot. A VIVA Affogato egyaránt megállja a helyét frissítő italként vagy ebéd utáni desszertként is.
Kapcsolódó cikkeink
A séf legyen egyéniség!
A 2024. év egyik Gundel-díjazottja a csendes, szerény, ám annál…
Tovább olvasom >Történelmi győzelem az ifjúsági szakács VB-n
A Bocuse d’Or előszobájaként is emlegetett Chaine Ifjúsági Szakács Világbajnokság…
Tovább olvasom >Az OMV 2025 végéig csaknem 50 ultragyors töltőpontot ad át az országban
Magyarországon már 15 helyszínen lehet igénybe venni az OMV új…
Tovább olvasom >További cikkeink
GKI elemzés: Miért élnek szűkösebben a magyar háztartások, mint bárki más az EU-ban?
Képzeljük el, hogy minden uniós ország lakói egy nagy áruházban…
Tovább olvasom >KSH: az ipari termelői árak 2025. májusban az előző hónaphoz képest 0,7 százalékkal mérséklődtek, az egy évvel korábbihoz képest átlagosan 6,9 százalékkal növekedtek
2025 májusában az ipari termelői árak átlagosan 6,9 százalékkal meghaladták…
Tovább olvasom >A fogyasztás húzza a gazdaságot
Az Egyensúly Intézet friss előrejelzése szerint a magyar gazdaság idei…
Tovább olvasom >