Növényi alapú „tenger gyümölcsei” a Nestlétől
Növényi alapú terméket hozott létre a Nestlé a tonhal alternatívájaként. A cégnek ez az első lépése a fogyasztható tengeri állatokat helyettesítő termékek piacán.
A növény alapú „tonhal” mindössze hat összetevőt tartalmaz és rendkívül gazdag borsóproteinben, ami a növényi alapú fehérjék egyik környezetbarát forrása. Az élelmiszer tartalmaz minden létfontosságú aminosavat, viszont nincs benne mesterséges színezék vagy tartósítószer.
A Nestlé 9 hónap alatt fejlesztette ki a tonhal-alternatívát.
Nestlé
Kapcsolódó cikkeink
Értékesítési csapatának leépítését fontolgatja a Nestlé Franciaországban
Közel 150 munkahely megszüntetését tervezi a Nestlé Franciaországban, jelentette a…
Tovább olvasom >A növényi alapú és tejtermékek támogatják a Danone eladásainak növekedését
Az áremelkedések lassulása mellett minden régióban és termékkategóriában újra növekedésnek…
Tovább olvasom >Racionalizálási törekvései közepette növeli európai jelenlétét az Aldi Nord
2023-as fenntarthatósági jelentése szerint 5,9%-kal nőtt az Aldi Nord nettó…
Tovább olvasom >További cikkeink
Rendkívüli fogyasztóvédelmi ellenőrzést indítanak az ételfutár cégeknél
A fogyasztóvédelemért felelős Nemzetgazdasági Minisztérium rendkívüli fogyasztóvédelmi vizsgálatot indít a…
Tovább olvasom >Csökkent a Ryanair nyeresége az első üzleti félévben: bevételnövekedés mellett mérsékelt eredmény
A Ryanair, Európa egyik legnagyobb fapados légitársasága, jelentős nyereségcsökkenést könyvelt…
Tovább olvasom >Omnichannel Scale 2024 – Miként maradhatnak versenyképesek a magyar kereskedők?
Mindannyian érezzük, hogy valami nagyon megváltozott a kereskedelemben. A digitális…
Tovább olvasom >