Növényi alapú „tenger gyümölcsei” a Nestlétől
Növényi alapú terméket hozott létre a Nestlé a tonhal alternatívájaként. A cégnek ez az első lépése a fogyasztható tengeri állatokat helyettesítő termékek piacán.

Borsófehérjét tartalmaz
A növény alapú „tonhal” mindössze hat összetevőt tartalmaz és rendkívül gazdag borsóproteinben, ami a növényi alapú fehérjék egyik környezetbarát forrása. Az élelmiszer tartalmaz minden létfontosságú aminosavat, viszont nincs benne mesterséges színezék vagy tartósítószer.
A Nestlé 9 hónap alatt fejlesztette ki a tonhal-alternatívát.
Nestlé
Kapcsolódó cikkeink
Európába is megérkezik a Just Egg
A brit székhelyű Vegan Food Group (VFG) megállapodást kötött az…
Tovább olvasom >Magyar fiatalok ötleteit is várják: A fenntartható jövőért közös globális mentorprogramot indít a Nestlé és a UNESCO
A Nestlé és a UNESCO bejelentette globális együttműködését, amelynek célja,…
Tovább olvasom >Megduplázódhat a vegán állateledelek globális piaca 2034-re
Egyre több gazdi ismeri fel a növényi alapú étrend előnyeit…
Tovább olvasom >További cikkeink
A piaci kihívások mellett is növekedni tudott a BioTechUSA-cégcsoport
Közzétette éves jelentését a tisztán hazai tulajdonú BioTechUSA-cégcsoport: a gazdasági…
Tovább olvasom >Több mint 13 tonna adomány gyűlt össze a NOE és a CBA közös húsvéti akcióján
Több mint 13 tonna adomány gyűlt össze a Nagycsaládosok Országos…
Tovább olvasom >Megnövelt kapacitással segíti a húsvéti visszaváltást a MOHU
Az ünnepek közeledtével várhatóan a boltok forgalma növekedni fog, így…
Tovább olvasom >