Növényi alapú pop-up üzletet nyitott az Impossible Foods Chicagóban
Impossible Quality Meats néven nyitotta meg az Impossible Foods pop-up koncepcióját Chicago Uptown negyedében, ahol növényi alapú ételeket, többek között előételeket, salátákat, wrapeket, burgereket, hotdogot kínál.
A cikk a Trade magazin 2024/10. lapszámában olvasható.
Az étterem augusztus 13-tól ősz végéig, keddtől vasárnapig 11:00 és 20:00 óra között várja vendégeit.
Az étteremben azonban nem csupán a maga nemében első étkezési élmény várja a látogatókat, hanem lehetőség nyílik az Impossible népszerű termékeinek, beleértve az Impossible Beefet, Impossible Hot Dogot és Impossible Chicken Nuggetset, megvásárlására is.
A 2011-ben alakul Impossible Foods termékei ma már több mint 45 000 étteremben kaphatók az Egyesült Államokban. //
Kapcsolódó cikkeink
A növényi táplálkozással ismerkedtek a Radnóti diákjai
A NÉGYOSZ tavaly novemberben indult OkosFehérje programja újabb állomásához érkezett:…
Tovább olvasom >Erőteljes növekedés előtt a növényi alapú étrend-kiegészítők piaca
A növényi alapú étrend-kiegészítők globális piaca a 2025-ös 27,52 milliárd…
Tovább olvasom >Ugrásszerűen nő az alternatívfehérje-szabadalmak száma
A Good Food Institute a maga nemében első és egyedülálló…
Tovább olvasom >További cikkeink
GVH: az árréscsökkentés mérsékelte az árakat, az OKSZ bírálatát vitatják
A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) közlése szerint az árréscsökkentés eredményes volt,…
Tovább olvasom >Megszólalt az OKSZ az árrésstop meghosszabbításával kapcsolatban
Orbán Viktor bejelentette az árrésstop meghosszabbítását. Az Országos Kereskedelmi Szövetség…
Tovább olvasom >Meghosszabbította a kormány az árrésstopot
Orbán Viktor a Harcosok Klubja nevű Facebook-csoportban jelentette be, hogy…
Tovább olvasom >