Növényi alapú pop-up üzletet nyitott az Impossible Foods Chicagóban

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2024. 10. 02. 17:05

Impossible Quality Meats néven nyitotta meg az Impossible Foods pop-up koncepcióját Chicago Uptown negyedében, ahol növényi alapú ételeket, többek között előételeket, salátákat, wrapeket, burgereket, hotdogot kínál.

A cikk a Trade magazin 2024/10. lapszámában olvasható.

Az étterem augusztus 13-tól ősz végéig, keddtől vasárnapig 11:00 és 20:00 óra között várja vendégeit.

Az étteremben azonban nem csupán a maga nemében első étkezési élmény várja a látogatókat, hanem lehetőség nyílik az Impossible népszerű termékeinek, beleértve az Impossible Beefet, Impossible Hot Dogot és Impossible Chicken Nuggetset, megvásárlására is.

A 2011-ben alakul Impossible Foods termékei ma már több mint 45 000 étteremben kaphatók az Egyesült Államokban. //

Kapcsolódó cikkeink