Növényi alapú éttermet nyit a Burger King Spanyolországban
Az Unilever tulajdonában álló The Vegetarian Butcherrel együttműködve egy hónapig kizárólag növényi alapú ételeket árusít a Burger King Spain Madridban. Emellett az étterem „Long Vegetal” néven bevezeti az ikonikus „Long Chicken” növényi alapú változatát a partnercég növényi alapú húshelyettesítőjével. Mivel a burgerek állati eredetű hozzávalót is tartalmazó majonézzel készülnek, így nem tekinthetők vegánnak, ám azt a vegánok majonéz nélkül is rendelhetik.
A Burger King világszerte bővíti növényi alapú kínálatát.
Kapcsolódó cikkeink
Megszünteti növényi sajtmárkáját a Bel Group
A Bel Group bejelentette, hogy 2024 végéig kivezeti a piacról…
Tovább olvasom >Ugrásszerűen nő az alternatívfehérje-szabadalmak száma
A Good Food Institute a maga nemében első és egyedülálló…
Tovább olvasom >Új növényi italokkal lép be az észak-amerikai és ausztrál piacokra a Veganz
A német növényi alapú élelmiszergyártó, a Veganz Group megállapodást kötött…
Tovább olvasom >További cikkeink
Fontos intézkedés a madárinfluenza-járvány felszámolásának támogatására
Kiemelten kezeli az Agrárminisztérium a madárinfluenza-járványok kialakulásának megelőzését, különös tekintettel…
Tovább olvasom >A lakosság harmada keresi még, hogyan tudna egészségesebben étkezni, és csak minden negyedik magyar táplálkozik tudatosan
Az étkezés nemcsak testünk megfelelő működésének alapja, hanem kritikus szerepe…
Tovább olvasom >Válaszutak éve: így reagáltak a baromfiipar szereplői a kihívásokra 2024-ben
A 2024-es év fordulópontot jelentett a hazai baromfiipar számára: a…
Tovább olvasom >