Növényi alapú éttermet nyit a Burger King Spanyolországban
Az Unilever tulajdonában álló The Vegetarian Butcherrel együttműködve egy hónapig kizárólag növényi alapú ételeket árusít a Burger King Spain Madridban. Emellett az étterem „Long Vegetal” néven bevezeti az ikonikus „Long Chicken” növényi alapú változatát a partnercég növényi alapú húshelyettesítőjével. Mivel a burgerek állati eredetű hozzávalót is tartalmazó majonézzel készülnek, így nem tekinthetők vegánnak, ám azt a vegánok majonéz nélkül is rendelhetik.
A Burger King világszerte bővíti növényi alapú kínálatát.
Kapcsolódó cikkeink
HiPP 100%-ban növényi alapú termékcsalád
A HiPP bevezeti a tisztán növényi alapanyagok felhasználásával készült bébiétel-termékcsaládját,…
Tovább olvasom >Regisztráljon most látogatóként a Free From & Specialty Food & Wine Expo 2025 rendezvényre Bécsben!
Már megnyílt a regisztráció a Free From & Specialty Food…
Tovább olvasom >Villámgyors mosás kompromisszumok nélkül – megérkezett a Coccolino Wonder Wash
Az Unilever legújabb innovációja, a Coccolino Wonder Wash egy új…
Tovább olvasom >További cikkeink
Itthon csak importban fogy a bio – kitörési pont lehet a közétkeztetés
Bár a bioélelmiszerek hazai kiskereskedelmi forgalma dinamikusan nő, még mindig…
Tovább olvasom >Új lendületet kapna az egységes piac: uniós stratégia a kereskedelmi akadályok lebontására
Az Európai Bizottság új stratégiával frissítené fel az egységes piacot:…
Tovább olvasom >Nem a patikákon múlik – önkéntes árkorlátot kérne a kormány a gyógyszerpiaci szereplőktől
A kormány a nem támogatott gyógyszerek árának letörését tűzte ki…
Tovább olvasom >