Növényi alapú édességeket dob piacra a Hershey
Az édesség- és snackóriás márciusban kezdi meg a Reese’s Plant Based Peanut Butter Cups (Reese’s növényi alapú mogyoróvajas csokoládékorongok), áprilisban pedig a Hershey’s Plant Based Extra Creamy with Mandula and Sea Salt (Hershey’s növényi alapú extra krémes csokoládé mandulával és tengeri sóval) szelet forgalmazását.
Ezek a növényi alapú édességek nem a Hershey első kísérlete e téren. A vállalat 2021-ben kezdte meg a Hershey’s Oat Made nevű növényi alapú csokoládészelet kipróbálását egyes piacokon, amely 2022 júniusáig volt kapható. A Hershey nem közölte, hogy az új szeletes termék és a korábbi tesztváltozat különbözik-e egymástól, és ha igen, akkor miben.
A cikk a Trade magazin 2023/4. lapszámában olvasható.
Kapcsolódó cikkeink
Hódítanak a növényi alapú élelmiszerek
A növényi alapú termékek piaca az utóbbi években robbanásszerű növekedést…
Tovább olvasom >80 millió svájci frankot invesztált a Nestlé szerbiai üzemébe
Nyolcvan millió svájci frankot (83,4 millió eurót) ruházott be a…
Tovább olvasom >Megszünteti két növényi alapú tejitalának gyártását a Danone US
Azért született döntés a Silk Nextmilk és a So Delicious…
Tovább olvasom >További cikkeink
Megjelent a Trade magazin legújabb száma!
A digitális verzió ezúttal is bővített formában jelent meg, és olvasható a levél…
Tovább olvasom >FAO: második hónapja nőttek a globális élelmiszerárak áprilisban havi szinten
Áprilisban már a második egymást követő hónapban nőttek a globális…
Tovább olvasom >Friss húsok és fagyasztott hústermékek árát csökkenti az ALDI
Az ALDI tovább folytatja az árcsökkentést: május elejétől 12 friss…
Tovább olvasom >