Növényi alapú édességeket dob piacra a Hershey
Az édesség- és snackóriás márciusban kezdi meg a Reese’s Plant Based Peanut Butter Cups (Reese’s növényi alapú mogyoróvajas csokoládékorongok), áprilisban pedig a Hershey’s Plant Based Extra Creamy with Mandula and Sea Salt (Hershey’s növényi alapú extra krémes csokoládé mandulával és tengeri sóval) szelet forgalmazását.
Ezek a növényi alapú édességek nem a Hershey első kísérlete e téren. A vállalat 2021-ben kezdte meg a Hershey’s Oat Made nevű növényi alapú csokoládészelet kipróbálását egyes piacokon, amely 2022 júniusáig volt kapható. A Hershey nem közölte, hogy az új szeletes termék és a korábbi tesztváltozat különbözik-e egymástól, és ha igen, akkor miben.
A cikk a Trade magazin 2023/4. lapszámában olvasható.
Kapcsolódó cikkeink
Magyar Édességgyártók Szövetsége: stagnáló piacon egyensúlyoz a magyar édesipar
A hazai édesipar számára mennyiségben stagnáló piacot hozott 2024, és…
Tovább olvasom >A minőség és az ár alapján választanak a húsvéti édességek közül a vásárlók
A tudatosság jegyében telik az idei húsvéti szezon a hazai…
Tovább olvasom >Megduplázódhat a vegán állateledelek globális piaca 2034-re
Egyre több gazdi ismeri fel a növényi alapú étrend előnyeit…
Tovább olvasom >További cikkeink
Húsvéti hosszú hétvége: így alakul az üzletek nyitvatartása 2025-ben
A húsvéti ünnepek idején alaposan átalakul a hazai üzletláncok nyitvatartása:…
Tovább olvasom >A várakozásokon felül alakult az euróövezet ipari termelése februárban
Februárban a várakozásokon felüli mértékben növekedett az euróövezet ipari termelése…
Tovább olvasom >Zsigó Róbert: átlagosan majdnem húsz százalékos az árrésstop hatása
Az árrésstop bevezetésének hatására négy hét alatt átlagosan 18,6 százalékkal…
Tovább olvasom >