Növényi alapú édességeket dob piacra a Hershey
Az édesség- és snackóriás márciusban kezdi meg a Reese’s Plant Based Peanut Butter Cups (Reese’s növényi alapú mogyoróvajas csokoládékorongok), áprilisban pedig a Hershey’s Plant Based Extra Creamy with Mandula and Sea Salt (Hershey’s növényi alapú extra krémes csokoládé mandulával és tengeri sóval) szelet forgalmazását.
Ezek a növényi alapú édességek nem a Hershey első kísérlete e téren. A vállalat 2021-ben kezdte meg a Hershey’s Oat Made nevű növényi alapú csokoládészelet kipróbálását egyes piacokon, amely 2022 júniusáig volt kapható. A Hershey nem közölte, hogy az új szeletes termék és a korábbi tesztváltozat különbözik-e egymástól, és ha igen, akkor miben.
A cikk a Trade magazin 2023/4. lapszámában olvasható.
Kapcsolódó cikkeink
Áttörést ért el a DairyX a tejmentes kazein előállításával
Jelentős előrelépést tett az izraeli DairyX Foods start-up a tejmentes…
Tovább olvasom >Íz és minőség nélkül nem maradnak versenyben a növényi alapú márkák
Ian Hepburn, a Flora Food Group marketingigazgatója figyelmeztetett: a növényi…
Tovább olvasom >A Hershey felvásárlásának lehetőségét vizsgálja a Mondelez
A Mondelēz International a Hershey csokoládégyártó felvásárlását fontolgatja, amivel a…
Tovább olvasom >További cikkeink
Master Good, Nestlé Hungária, Tesco Magyarország az idei győztes sorrend
A Trade magazin idén másodszor hirdette meg a Karácsonyi tv-reklámok…
Tovább olvasom >Átadásra kerültek a CO-OP Star idei Ezüstfenyő és Ezüstcsillag díjai
Ahogy minden évben karácsony előtt, úgy idén is, december közepén…
Tovább olvasom >Fogyó cégszámok, tartós félmilliós határ
2024-ben a társas vállalkozások száma várhatóan 12 ezerrel csökken, miközben…
Tovább olvasom >