Növényi alapú édességeket dob piacra a Hershey
Az édesség- és snackóriás márciusban kezdi meg a Reese’s Plant Based Peanut Butter Cups (Reese’s növényi alapú mogyoróvajas csokoládékorongok), áprilisban pedig a Hershey’s Plant Based Extra Creamy with Mandula and Sea Salt (Hershey’s növényi alapú extra krémes csokoládé mandulával és tengeri sóval) szelet forgalmazását.
Ezek a növényi alapú édességek nem a Hershey első kísérlete e téren. A vállalat 2021-ben kezdte meg a Hershey’s Oat Made nevű növényi alapú csokoládészelet kipróbálását egyes piacokon, amely 2022 júniusáig volt kapható. A Hershey nem közölte, hogy az új szeletes termék és a korábbi tesztváltozat különbözik-e egymástól, és ha igen, akkor miben.
A cikk a Trade magazin 2023/4. lapszámában olvasható.
Kapcsolódó cikkeink
Növényi alapú márkát vezet be a piacra a világ legnagyobb tejtermékgyártója
„Enjoy!” néven indított új növényi alapú márkát a Lactalis. A franciaországi…
Tovább olvasom >Nem gyártja többé a Barilla a növényi alapú Tolerant Foods tésztákat
Leállítja a Barilla Group minimálisan feldolgozott hüvelyesekből készült tésztáinak gyártását…
Tovább olvasom >Flora Plant fagylaltalap
Új Flora Professional 100% növényi alapú, allergénmentes fagylaltalap! Különlegessége, hogy…
Tovább olvasom >További cikkeink
Rekord nyereséget értek el a saját márkák az év első felében az Egyesült Államokban
Új csúcsokat értek el a sajátmárkás termékek 2024 első felében…
Tovább olvasom >Akadálymentesíti csomagolásait a Müller az Egyesült Királyságban
Minden márkás termékének csomagolásán NaviLens kódot helyez el a Müller,…
Tovább olvasom >Új termékigazgatót nevezett ki az Auchan
Július 1-től Varga László látja el az Auchan Magyarország termékigazgatói…
Tovább olvasom >