November végéig kedvezményesen jelentkezhet kiállítónak a Sirha Budapest 2022-re!

Szerző: Ipacs Tamás Dátum: 2021. 11. 21. 19:06

Néhány nap van hátra a Sirha Budapest 2022 utolsó kedvezményes jelentkezési határidejéig – 10% helydíjengedmény november 30-ig!

A Sirha Budapest mára az élelmiszeripar és horeca szektor legjelentősebb üzleti fórumává vált Közép-Kelet-Európában

  1. március 22-24. között újra várja a szakembereket a Sirha Budapest,

Közép-Kelet Európa legjelentősebb élelmiszeripari, szálloda- és vendéglátóipari, sütő- és cukrászipari, csomagolóipari, logisztikai és gasztronómiai szakkiállítása, a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban!

Az elmúlt időszak jelentős kihívások elé állította a HoReCa szektort, így még nagyobb szükség van a közös eszmecserére és a kapcsolatok felélesztésére, amelyre a Sirha Budapest tökéletes fórum lehet.

A 2022. évi szakkiállításra a bejelentkezett cégek már lefoglalták a kiállítási terület több mint 60%-át.

Ne maradjon le, jelentkezzen november 30-ig és vegyen Ön is részt a közép-kelet-európai régió egyik legjelentősebb élelmiszeripari és HoReCa szakkiállításán 10% helykedvezménnyel!

Használja ki kedvező ajánlatunkat és mutatkozzon be Ön is a szakmai közönségnek!

Jelentkezési határidő: 2021. november 30.

10% helydíjkedvezmény

A Sirha Budapest az élelmiszeripar és HoReCa szektor számára 2014 óta Közép-Kelet-Európa legjelentősebb üzleti fórumává nőtte ki magát.

SIRHA BUDAPEST 2020

  • 345 kiállító 17 országból
  • Kiállítók 46%-a külföldi vagy multinacionális cég
  • 24.000 szakmai látogató 44 országból
  • Látogatók 65%-a döntéshozó
  • Látogatók 36%-a cégvezető, tulajdonos, vagy vezető

ÍZELÍTŐ A JÖVŐ ÉVI SZAKMAI PROGRAMKÍNÁLATBÓL

  • Bocuse d’Or Európai Döntő – új
  • VinCE Budapest – új
  • Sirha Budapest Desszert Verseny
  • Közétkeztetési Szakácsverseny (KÖSZ) 2021-2022
  • Future Store
  • Innovációs Termékverseny
  • PRIMOM Alapítvány és Enterprise Europe Network B2B találkozók
  • Pék és cukrász programok
  • CSAOSZ konferencia a csomagolóipari aktualitásairól és újdonságairól
  • Három napos szakmai konferenciaprogram

BOCUSE D’OR EURÓPAI DÖNTŐ
A világ legrangosabb szakácsversenye, a Bocuse d’Or európai döntője 2016 után ismét Budapestre költözik. A megmérettetésen Európa legjobb séfjei mérik össze tudásukat. A 24 főből álló nemzetközi szakmai zsűri választja ki azt a 10 kiemelkedő séfet, akik Európát képviselhetik a Lyonban megrendezendő világdöntőn.  A kontinentális válogató, mindamellett, hogy a nemzetközi figyelem középpontjába állítja a Sirha Budapestet, remek lehetőséget biztosít a hazai gasztronómiának, hogy nagyobb ismeretségre tegyen szert a nemzetközi színtéren. A résztvevők magyar alapanyagokkal dolgoznak mind a felkészülés, mind pedig a megmérettetés alatt, a versenyre idelátogató séfek, éttermesek, gasztronómiai szakemberek pedig megismerik a Sirha Budapest kínálatát.

Kapcsolódó cikkeink