November 11-én nyit az Allee

Szerző: trademagazin Dátum: 2009. 11. 11. 00:04

Az idei év egyetlen átadásra kerülő bevásárló- és szórakoztató központja, az Allee ünnepélyes keretek között november 11-én 11 óra 11 perckor nyitja meg kapuit a nagyközönség előtt Újbudán.

 A 46 ezer négyzetméteren elterülő épület több mint 140 üzlete hiánytalanul bérlőre talált.
A bevásárló- és szórakoztatóközpontot is magába foglaló új városközpont építése 2007 végén indult el a volt Budai Skála helyén.
A divatmárkák közül a Magyarországon először az Allee-ban nyitó Van Graafot, a Zarat, a H&M-et, C&A-t találjuk meg. Az elektronikai cikkek az Electro Worldben, Sony, Panasonic és Apple márkaboltokban lesznek elérhetők.
A 140 üzlethelyiségben több bankfiók és közüzemi szolgáltató ügyfélszolgálati irodája is megtalálható. A kikapcsolódást a 13 termes mozi mellett éjjel-nappal nyitva tartó kaszinó is szolgálja. Éttermek és kávézók, a nagybevásárláshoz pedig egy 6 ezer négyzetméteres Interspar élelmiszer-hipermarket áll rendelkezésre.
Az Allee-val párhuzamosan átadásra kerül a Kőrössy József utca, amit a beruházó sétáló utcává alakított, új találkozási pontot hozva létre a környéken élők és a bevásárlóközpontba látogatók számára. Az utcában éttermek és kávézók várják majd a vendégeket. A sétálóutca végén egy új közparkot is kialakítottak. A felszíni forgalom csökkentése érdekében a Bercsényi utca alatt közúti alagút készült, mely egyben az 1200 parkolóhelyes mélygarázs bejáratául is szolgál – írja a tozsdeforum.hu.

Kapcsolódó cikkeink