Nivea Men: veled kezdődik minden!

Szerző: trademagazin Dátum: 2013. 09. 13. 11:04

Már több, mint 90 év telt el azóta, hogy a drogériák polcain megjelentek az első, kimondottan férfiaknak szánt termékek. Azóta óriásit változott a világ, és vele együtt a férfiak bőrápolási szokásai is…

A rohanó hétköznapokkal járó korai kelés, stressz, és a hosszúra nyúló éjszakák a férfiak bőrét is próbára teszi, ezért legalább olyan gondos bőrápolásra van szükségük, mint a nőknek. Felismerve a termékekkel szemben támasztott változó igényeket, a NIVEA MEN megújította teljes termékcsaládját, hogy felszabadítsa a férfiak mindennapos bőrápolásában rejlő potenciált.

NIVEA

A külső megújulás mellett a Skin Energy termékcsalád esett át nagyobb változáson. A Skin Energy arcápló termékek legfontosabb összetevője a bőrben természetesen is megtalálható Q10 koenzim, mely mellé egy sereg új összetevő került, többek között guarana kivonat és taurin is, mely vitalizálja a bőrsejteket.
Az új köntös mellett új nevet kapott, és egy új aftre after shave lotion-nel bővült a korábbi Mild termékcsalád, melynek tagjaival már Original néven találkozhattok a polcokon. Az éppen 33. szülinapjukat ünneplő hidratáló bőrápolási termékek teljes családja gyengéden táplálja a száraz és feszülő bőrt.

Újdonságok:

Nem kell, hogy húzódjon, feszüljön a bőr borotválkozás után! Az aloe verát, E-vitamint és aktív hidratáló anyagokat tartalmazó NIVEA MEN Originals After Shave Lotion segíti a bőr borotválkozás utáni regenerálódását, miközben lágyan hidratálja és felfrissíti az arcbőrt. (100ml 2499Ft)

A hajjal folyamatosan foglalkozni kell, hogy megtartsa erejét és fényét. Az áttetsző NIVEA MEN Pure Impact Sampon frissítő lime kivonattal tisztán csillogó hajat, és egészséges fejbőrt hagy maga után, akár minden nap. (250ml 849Ft)

Itt az ideje, hogy valamitől igazán felébredj a zuhany alatt! Az új NIVEA MEN Power Refresh tusfürdő gazdag habja intenzíven tisztítja és ápolja a bőrt, frissítő, mégis klasszikus illata pedig felpezsdíti a testet és az elmét még a legszürkébb reggeleken is. (250 ml 749Ft)

Kapcsolódó cikkeink

Még több cikk hasonló témában >

További innovációs termékek