Új grilltermékek a Wiesbauer-Dunahústól
A fűszeresebb, testesebb grillerek kedvelői mostantól öt új ínycsiklandozó terméket találnak a Wiesbauer-Dunahús kínálatában. Az újdonságokat Németországba és Ausztriába is exportálják.
Az új grilltermékek előállítása során a válogatott minőségű sertéshúst darálják, füstölik, és az eltarthatóság növelése érdekében hőkezelik. Ezáltal nemcsak szebb, gusztusosabb külsőt, hanem intenzívebb, teljesebb ízt nyernek a termékek. Az új termékek irányadó ízei: a sajtos, a BBQ, a borsos, a mézes-fokhagymás és a paprikás.
A Wiesbauer-Dunahús új grillereit ízléses, 200 grammos vákuumcsomagolásban kínálják a Wiesbauer partnerei az üzletek hűtőpolcain. //
Kapcsolódó cikkeink
Közös növényi újdonságokat dob piacra a PepsiCo és a NotCo Chilében
A PepsiCo és a chilei NotCo együttműködésének eredményeként két új,…
Tovább olvasom >Drágább lesz idén a vegán grillezés Németországban
7%-kal emelkedett a vegán grilltermékek ára Németországban a 2024-es évhez…
Tovább olvasom >Zabtejjel készült krémlikőrt dob piacra a Baileys az USA-ban
A Baileys legújabb innovációja egy növényi alapú likőr zabtejjel. Az…
Tovább olvasom >További cikkeink
Kék bolygó: az élelmiszerhulladékot már rövid távon is hasznosítani kellene biogázként vagy takarmány alapanyagként
Az élelmiszerhulladékot már rövid távon hasznosítani kellene biogázként vagy takarmány…
Tovább olvasom >Az Anna-bálon ünnepel az idén harminc éves Édes Anna
Együtt ünnepli az Anna-bálok két évszázados múltját és az Édes…
Tovább olvasom >Visit Hungary: az októberi Turizmus Summiton a turizmus jövőjéről tanácskoznak
Milyen lesz az utazás jövője? Milyen hatással van a mesterséges…
Tovább olvasom >