Új grillsajt a Hajdú palettáján
Új, minden eddiginél lágyabb és könnyebb grillsajttal jelentkezik a Kőröstej csoport márkája, a Hajdú. A termék már májusban jelenik meg a magyar üzletek polcain.
– Azoknak ajánljuk új termékünket, akik az eddigi ciprusi halloumi típusú Hajdú grillsajtok mellett szívesen kipróbálnának egy jóval könnyebb, lágyabb sajtot is grillrácson vagy serpenyőben sütve. Az új sajt kedvelt friss sajttípus a Földközi-tenger keleti medencéjében, ezért is kapta a dallamos Levante nevet. Jó hír a diétázók számára, hogy a könnyedség nemcsak az új termék ízében és állagában, de kalóriatartalmában is jelentkezik. Emellett sütés nélkül is nagyon finom szendvicsekben vagy salátasajtként – jellemezte a terméket dr. Riad Naboulsi, a Kőröstej csoport tulajdonosa.
A sajt Angliától a Távol-Keletig jelentős érdeklődésre tart számot, a legnagyobb felvevőpiaca a Közel-Kelet.//
Kapcsolódó cikkeink
Serpenyős grillsajtok
A folyamatos fejlődés és a legmagasabb minőségre való törekvés hívta…
Tovább olvasom >Grillszezon takaréklángon – ez nem az innovációk éve lesz ezen a piacon
Szűk, koncentrált termékválaszték prognosztizálható grilltermékekből az üzletekben az idei szezonra.…
Tovább olvasom >Magazin: Füstbe megy-e az idei grillszezon?
Megtöri-e az utóbbi évek fejlődését a várható jelentős áremelkedés –…
Tovább olvasom >További cikkeink
Hét vidéki nagyvárosban bővíti szolgáltatását az IKEA
A megfizethetőség és az elérhetőség jegyében az IKEA folyamatosan fejleszti…
Tovább olvasom >Korán érkezik a nyár a Borsodi Friss új ízével
Új, egzotikus ízvilágú taggal bővül a Borsodi Friss termékcsalád. A…
Tovább olvasom >NAK-FruitVeB: bőven jut exportra is a magyar tormából
A hazai piac mellett bőven jut exportra is a kiváló…
Tovább olvasom >